Inside

Мениджърски стол 9500 XXL

Базова Цена: 1049.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 600.00 лв. с ДДС

1 бр. сглобена мостра - черна естествена кожа (лицева част) с подлакътници и кръстачка цвят махагон
Доставката на всички модели от разпродажба е за сметка на клиента

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • дървени подлакътници и кръстачка в цвят - бук, орех, венге, череша, махагон
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 150 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
XXL

​Мениджърският стол 9500 XXL е това, от което се нуждае всеки един лидер в работата си. Ако се стремите към подобряване на своята продуктивност и концентрация, то нашият съвет е да се оборудвате с правилните мебели на работното си място. Не рискувайте с покупката на столове, които се предлагат на пазара без гаранция. От съществено значение е когато закупувате мебели, то да бъдете изключително внимателни при избора си.

Дизайнът е едно от нещата, на които ние от Антарес България отдаваме огромно значение. Не по-маловажно за нас е столът да се грижи пълноценно за здравето на потребителите, доставяйки им във всеки един момент комфорт и удобство, на които да се наслаждават те.

Мениджърският стол е с висока облегалка, което означава, че сядайки в тази мебел, то вие имате възможността да се потопите в пълен релакс. MULTIBLOCK механизма, с който разполага мениджърският стол, осигурява пълна гама от привилегии, на които да се превърнете в притежател веднага, след като извършите покупката.

Но това съвсем не е всичко. Дизайнът, върху който са се потрудили екип от професионалисти, е онази част, способна да заслепи всеки един, отдаващ особено значение на висококачествените мебели. Дървените подлакътници и кръстачката са само част от незаменимата визия на тази мебел. Те могат да се изработят в няколко различни нюанса: бук, орех, венге, череша или махагон. Посочете ни вашето предпочитание и в рамките до 25 работни дни ние ще сме готови с изпълнението на поръчката.

Столът би могло да се тапицира в различни по вид и характеристики материали. Изберете сред естествена кожа, еко кожа или дамаска. Цветът отново го избира потребителят. Можете да го съчетаете с останалата част от интериора в дома ви или да заложите на нещо ново, цветно и крайно различно.

Мениджърският стол 9500 XXL е с максимално натоварване до 150 кг. Ние ви го предлагаме с гаранция от 36 месеца. Достатъчно дълъг срок, за да се убедите сами в качеството на нашите мебели.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 124-132 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 52 см Тегло: 21.5 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 47 см Обем: 0.48 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 46-56 см Максимално тегло на потребител: 150 кг

Вход за Партньори