Inside

Мениджърски стол 9500

Базова Цена: 714.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според
  • тежестта на потребителя
  • дървени подлакътници и кръстачка в цвят - бук, орех, венге, череша, махагон
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.

 

Packs

​Мениджърският стол 9500 е с висока облегалка, която ще ви осигури нужната опора, от която тялото ви се нуждае. Статистиката сочи, че огромен процент от хората прекарват твърде много часове в седнало положение. Когато няма как да промените това, то бихте могли поне да си осигурите удобство и комфорт така, че в края на работния ден да не чувствате умора, напрегнатост, схващания или друг вид травми и неразположения.

Мениджърски стол 9500 – комфорт и удобство през целия ден

Мениджърският стол се произвежда от висококачествени материали, които са се доказали многократно. Те са издръжливи и осигуряват дълъг експлоатационен живот на мебелите. Високият клас материали създадоха предпоставка у нас да ви гарантираме 3 години гаранционен период, от който бихте могли да се възползвате по всяко едно време.

MULTIBLOCK механизмът е с пет позиции на заключване. И това е само част от функционалността, която ви предлага столът. Изнесената ос 160 мм служи за по-голям комфорт. Релакс функцията и настройването според тежестта на потребителите позволява да си осигурите удобство на работното място, като това няма да ви коства солидна сума пари.

Дървените подлакътници са едно от нещата, които по свой начин подчертават стила и класата на нашите мебели. Цветът на дървото може да бъде: бук, орех, венге, череша или махагон. Изберете сами, като можете да се ръководите от останалата част от интериорното ви обзавеждане.

Столът се предлага в няколко различни варианта. Тапицировката може да се изработи в дамаска, изкуствена кожа или естествена кожа. Всички ние знаем, че естествената кожа е най-здравият материал, но ви уверяваме, че при правилна поддръжка еко кожата много скоро ще ви се отблагодари за извършената инвестиция. Цветът е по ваш избор. Разполагаме с почти неизчерпаемо разнообразие от нюанси. Максималното натоварване на мениджърския стол 9500 е до 130 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 120-129 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 55-63 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 50.5 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 50.5-59.5 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори