Inside

Мениджърски стол 9300 XXL

Базова Цена: 1033.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • дървени подлакътници и кръстачка в цвят - бук, орех, венге, череша, махагон
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 150 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
XXL

​Мениджърският стол 9300 XXL е с висока и удобна облегалка, която се грижи за заемане на правилна поза, докато прекарвате поредица от часове в седнало положение. Ние от Антарес България се грижим пълноценно за вас и здравето ви. За нас е от изключителна важност столовете, които произвеждаме, да задоволяват вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните от вас.

Мениджърски стол 9300 XXL – удобство и комфорт на работното място

Мениджърският стол е перфектно решение за всеки един от вас, който се нуждае от освежаване на офиса и създаване на приятна работна атмосфера. Високата облегалка служи за предотвратяване на всевъзможни травми, гръбначни изкривявания или друг вид неразположения.

MULTIBLOCK механизмът разполага с 5 позиции на заключване, както и релакс функция. Това ви позволява да поглезите тялото си след дългите часове неуморен труд, прекарани седейки зад бюрото. Дървените подлакътници и кръстачката успяват да подчертаят високата класа и перфектния дизайн на мениджърската мебел. Цветът на дървото би могло да бъде бук, орех, венге, череша или махагон. Вие сами направете своя избор, като можете да го съчетаете с останалата част от вашето обзавеждане.

Столът се предлага в няколко различни модела тапицерия. Дали ще бъде дамаска, естествена или изкуствена кожа зависи единствено от вас самите. Цветовете, които ви предлагаме, са почти неизчерпаеми. Имате възможността да задоволите всячески вкусовете и предпочитанията си, избирайки един от многото нюанса, които са на ваше разположение. Мениджърският стол 9300 XXL издържа на натоварване до 150 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 118 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 52-63 см Тегло: 21.5 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 52 см Обем: 0.48 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 44-52 см Максимално тегло на потребител: 150 кг

Вход за Партньори