Inside

Мениджърски стол 9300

Базова Цена: 661.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • дървени подлакътници и кръстачка в цвят - бук, орех, венге, череша, махагон
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Мениджърският стол 9300 е уникалната възможност да се убедите сами, че времето, прекарано на работното място, би могло да се превърне в едно истинско изживяване. Ние от Антарес България произвеждаме единствено висок и реномиран клас продукти, имащи за цел да задоволяват капризите и предпочитанията, дори на най-изискващите ни клиенти. В направата на офис решенията се включват единствено висок клас материали, с доказала се здравина и издръжливост. Тествани многократно те успяват да отговорят дори на най-смелите ви очаквания.

Мениджърски стол 9300 – не пропускайте възможността да се превърнете в негов притежател

Мениджърският стол с висока облегалка е възможно най-доброто, появявало се някога на пазара. Тази мебел се характеризира със свойството си да предпазва вашия гръб от изкривяване или друг вид травми. Благодарение на MULTIBLOCK механизма вие имате възможността да се възползвате от куп привилегии. Столът се настройва според тежестта на притежателя. Релакс функцията спомага за подобряване на концентрацията на работното място, като паралелно с това се засилва продуктивността.

Дървените подлакътници осигуряват нужната доза комфорт и удобство на вашите ръце. Кръстачката, на свой ред, е онази част от стола, която успява да му придаде истински изтънчена и завършена визия. Те могат да се изработят в няколко цвята: дъб, бук, орех, венге, череша или махагон. Сами избирате как да бъде тапицирана вашата мебел. Можете да избирате между дамаска, естествена кожа или изкуствени материали. Цветът е изцяло по ваш избор.

Мениджърският стол 9300 е с максимално тегло до 130 кг. Ние ви съветваме да се придържате към указанията, тъй като съществува опасност да нарушите целостта на продукта, в случай, че теглото надвишава допустимото.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 120-129 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 55-63 см Тегло: 21.5 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 50.5 см Обем: 0.48 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 50.5-59.5 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори