Inside

Мениджърски стол 9000

Базова Цена: 665.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • дървени подлакътници и кръстачка в цвят - бук, орех, венге, череша, махагон
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Мениджърският стол 9000 е едно уникално сътворение, което ние от Антарес България произвеждаме специално за онази част от потребителите, които умеят да ценят високия клас мебели. На пазара съществуват стотици фирми производители на мебели, но твърде малка част от тях са в състояние да ви гарантират за качеството на своите продукти. За разлика от тях ние ви даваме 3 години гаранция за безкомпромисно качество. Страхотно е, нали?

Мениджърски стол 9000 – удоволствие е да го притежаваш

Мениджърският стол разполага с висока облегалка, която е съобразена с всяка една извивка от вашето тяло. Дори и след дългите часове, прекарано в седнало положение, вие няма да усещате напрегнатост, умора, болки или дискомфорт. Погрижете се сами за вашето здраве, защото едва ли някой друг би го направил вместо вас. Ние от Антарес България се стремим да предоставя на клиентите си не само функционални и удобни мебели, но и такива, отличаващи се с перфектен дизайн, който да се вписва към всяко едно офис обзавеждане.

Дървените подлакътници са в състояние да осигурят на ръцете ви стабилна опора и комфорт. Те са една съществено важна част от всеки един стол, която в никакъв случай не бива да подценяваме. Кръстачката би могло да се изработва в няколко основни цвята: орех, венге, череша, махагон или бук. Можете да съобразите цвета с останалата част от обзавеждането и на това да произхожда избора ви.

Закупувайки си това произведение на изкуството, вие автоматично се превръщате в притежател на MULTIBLOCK механизма, който ви предоставя почти неизчерпаем списък от възможности и привилегии. Столът се предлага тапициран в дамаска, естествена кожа или изкуствени материали. Цветът е отново по ваш избор. Бъдете смели и креативни – създайте наистина запомнящо се помещение, било то в службата или у дома.

Мениджърският стол 9000 е с максимално натоварване до 130 кг. Ние се нуждаем от 25 работни дни, в които да създадем тази уникална и неповторима мебел.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 120-129 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 55-63 см Тегло: 21.5 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 50.5 см Обем: 0.48 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 50.5-59.5 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори