Inside

Мениджърски стол 8800 KASE RIBBED HIGH BACK

Базова Цена: 916.00 лв. с ДДС

  • стилен мениджърски стол с висока облегалка
  • седалка и облегалка,тапицирани в изкуствена или естествена кожа в цвят по избор
  • конструкция от хромирана стомана
  • кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • опция за MULTIBLOCK механизъм
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Стилният мениджърски стол 8800 KASE RIBBED HIGH BACK е перфектната възможност за много от вас да се почувстват в свои води на работното си място. Ако до него момент е имало фактор, който ви е причинявал умора и мускулни напрежения в края на работния ден, то с покупката на мебел от Антарес България имате възможността да превъзмогнете цялото това неудобство и дискомфорт.

Нашето офис предложение е уникалната възможност да увеличите осезаемо продуктивността си зад бюрото и да постигнете концентрацията, за която винаги сте мечтали. Конструкцията от хромирана стомана позволява да се радвате на дълъг експлоатационен живот. Ние сме коректни и се стремим към постигане на трайни взаимоотношения с клиентите. Това ни потиква да ви доставяме всяка една мебел, включително и мениджърският стол 8800 KASE RIBBED HIGH BACK с 3 години гаранция. Ние ви осигуряваме онова, което другите мебелни фирми не успяват. Това е основната причина да се превърнем в лидери на пазара.

Предимството да си закупите мениджърски стол 8800 KASE RIBBED HIGH BACK

Кръстачката и подлакътниците от полиран алуминий са едно от многото предимства, на които ще се превърнете в собственици. Материалът е от високо качество и това си личи още на пръв поглед. Ако се нуждаете от минути почивка и релакс, които а ви откъснат от безкрайните задължения, то TILT механизмът с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя, е вашата възможност.

Опцията за MULTIBLOCK механизъм е в помощ за онези от вас, които са привърженици на това да бъдат в кондиция през целия работен ден и нищо и никой да не ги безпокои.

Чудите ли се на какво още дължим комфорта, който изпитваме, сядайки в мениджърския стол? Разбира се че на облегалката и седалката. Те се изработват в два вида материал – естествена или изкуствена кожа. Независимо от вашия избор, то ние ви гарантираме, че не ще съжалявате за направената инвестиция. Цветът е по избор на клиента. Разполагаме с огромна гама от нюанси, които да внесат жадуваното разнообразие в модерния интериор. Максималното натоварване на стола е до 120 кг.

Мениджърският стол 8800 KASE RIBBED HIGH BACK е с качество на европейско ниво.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Механизъм:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 99-107 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 58 см Тегло: 14 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 60 см Обем: 0.330 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47-55 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори