Inside

Мениджърски стол 8800 KASE MESH HIGH BACK

Базова Цена: 816.00 лв. с ДДС

  • стилен мениджърски стол с висока облегалка
  • конструкция от хромирана стомана
  • кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
  • мрежести седалка и облегалка в черен или бял цвят
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според
  • тежестта на потребителя
  • опция за MULTIBLOCK механизъм
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Искате ли да чувствате удобство и комфорт на работното си място? Омръзна ли ви от честите болки и напрежение, които изпитвате след края на дългия работен ден? Сложете "Стоп" на гръбначните изкривявания! Доверете се на иновативните технологии, които ви предоставят възможността да се докоснете до едно умело и прецизно съчетание между стил, класа, удобство и комфорт. Стилният мениджърски стол KASE MESH е онова, от което се нуждае всеки един лидер.

KASE MESH – класа, стил, лукс и ненадминат комфорт

Благодарение на високотехнологичния продукт, достигащ днес до вас, вие сте в готовност да усетите облекчение в гръбначния стълб, кръста и врата. Стилният мениджърски стол се предлага на потребителя в два варианта – висока или ниска облегалка. Преди да посочите избраната от вас мебел, ние ви съветваме да я тествате, седейки върху нея за не по-малко от минута, две. Наред с матрака, столът е изключително важна част, управляваща вашето здраве.

Конструкцията на KASE MESH е прецизно изработена от хромирана стомана, която гарантира за неговата издръжливост и дълъг експлоатационен живот. Инвестицията, която възнамерявате да направите, ще ви се отблагодари многократно за в бъдеще.

Можете да се наслаждавате на перманентното удобство, съдържащо се в кръстачката и подлакътниците, изградени от полиран алуминий. TILT механизмът с релакс функция служи за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя. Ако сте привърженици на пълната концентрация, допринася за вашата кондиция, то ние ви предлагаме опцията за MULTIBLOCK механизма.

KASE MESH е перфектният мениджърски стол, допълващ по прецизен и своеобразен начин интериора във вашия офис. Насладете се на редицата функции, които ви предлага тази незаменима мебел. Нашият съвет е да не обръщате гръб на здравето си. KASE MESH се грижи пълноценно за правилната стойка на седене и автоматично игнорира неприятните напрежение и болка, които навлизат в зоната на вашия комфорт.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Механизъм:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 99-107 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 58 см Тегло: 13.1 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 60 см Обем: 0.330 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47-55 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори