Inside
ПРОДУКТИ

Мениджърски стол 8800 KASE SOFT HIGH BACK

Базова Цена: 982.00 лв. с ДДС

Мениджърски стол 8800 KASE SOFT HIGH BACK

  • стилен мениджърски стол с висока облегалка
  • седалка и облегалка, тапицирани в изкуствена или естествена кожа в цвят по избор
  • конструкция от хромирана стомана
  • кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • опция за MULTIBLOCK механизъм
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

​Днес притежавате реалната привилегия да се докоснете до едно прецизно съчетание между стил, класа, удобство и ненадминат комфорт. 8800-8850 KASE SOFT е стол, изцяло създаден за вашата безспорна мениджърска позиция. Столът е съществено важна част от офис интериора. Той не само допълва липсващото му звено, но и успява пълноценно да се погрижи за здравето ви.

Ако желаете никога да не се докосвате до болката и неразположението, в следствие от гръбначните изкривявания, то ние ви препоръчваме мениджърски стол KASE SOFT с висока облегалка. Тази мебел се изработва в два различни материала – естествена или изкуствена кожа. Всеки един от тях е с доказало се високо качество. Наясно сте, че здравината на естествената кожа не би могла да се сравни с каквато и да било друга материя. Еко кожата, на свой ред, предопределя лесната поддръжка на мениджърския стол. Грижейки се правилно за почистването и експлоатацията му, то вие имате възможността дълги години да се наслаждавате на комфорта и удобството.

Тъй като всеки един от вас навярно прекарва дълги часове на работното си място, то производителят се е погрижил за него по възможно най-разумния начин. Люлеещият механизъм служи за люлеене или застопоряване в изправена позиция. Настройките се извършват спрямо тежестта на потребителя. Добре би било да отбележим, че максималното тегло, което може да понесе свръх качествената мебел, не бива да надхвърля 120 кг.

Хромираните подлакътници и кръстачката от полиран алуминий са бонус към продукта, който е умело съчетания между динамичното, функционалното и природното. Опцията за мултиблокиращ механизъм се оказва като най-голямата награда за голяма част от хората, стремящи се към пълна концентрация.

Насладете се на високотехнологичния мениджърски стол KASE SOFT, чиито безспорно качество е на европейско ниво. Подарете си комфорт и удобство на мястото, на което творите и градите своята кариера.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Механизъм:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 99-117 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 58 см Тегло: 15.1 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 60 см Обем: 0.330 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47-55 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори