Inside

Мениджърски стол 8700 BIX XXL

Базова Цена: 906.00 лв. с ДДС

 • мениджърски стол с висока облегалка
 • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според
 • тежестта на потребителя
 • тапицирани хромирани подлакътници
 • хромирана кръстачка
 • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
 • максимално натоварване до 150 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
  Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
XXL

​Мениджърският стол 8700 BIX XXL с висока облегалка е едно разумно, стилно, комфортно и удобно допълнение към всяко едно помещение, независимо дали е в офиса или у дома. Ние от Антарес България създаваме истински качествени мебели, които да ви придружават в голяма част от живота ви. Материалите, участващи в направата им, са от свръх висок клас, което определя експлоатационния им живот. Бъдете с крачка пред останалите и се погрижете както за интериора на работното си място, така и за собственото си здраве.

Мениджърски стол 8700 BIX XXL – грижа за здравето и добрата ви визия

Голяма част от хората прекарват твърде много време в офиса в седнало положение зад бюрото. Ние знаем колко много умора би могло да ви нанесе това и как след време тялото ви алармира и ви напомня за това, което му причинявате, когато не отдавате съществено значение на мебелите в офиса. Именно поради тази причина ние решихме да създадем мениджърски стол, който освен че притежава ненадминат дизайн, успява да предотврати всякакъв вид травми, дискомфорт или неразположения, които много голяма част от седящите получават.

Хромираните подлакътници са тапицирани и това не само изглежда твърде приятно и придава разкош на ненадминатия дизайн, но също така осигурява мека и стабилна опора на ръцете ви, като едновременно с това им спомага да релаксират.

Столът би могло да се тапицира в няколко различаващи се един от друг материали. Изберете между еко кожа, естествена кожа или дамаска. Ние ви съветваме, че каквото и да бъде решението ви, то изборът ви няма да е грешен. Посочете ни цвят и в рамките на 25 работни дни ще изработим прецизно поръчката ви. Максималното натоварване на мениджърския стол 8700 BIX XXL е до 150 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 126 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 63 см Тегло: 21.5 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 61 см Обем: 0.48 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 44-53 см Максимално тегло на потребител: 150 кг

Вход за Партньори