Inside

Мениджърски стол 8700 BIX

Базова Цена: 825.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапицирани хромирани подлакътници
  • хромирана кръстачка
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Мениджърският стол 8700 BIX е уникална мебел, която се вписва перфектно към всяко едно офис обзавеждане, без значение от останалата част от интериорното обзавеждане. Ние от Антарес България съумяхме да ви предложим едно чудесно и ненадминати съчетание между комфорт, удобство, стил, класа и висока функционалност. А какво ще кажете за качеството? Ние държим изключително на него и това е причината столът а достига до вас с гаранционен срок до 36 месеца. Можете да се възползвате от него във всеки един момент, в случай на необходимост, въпреки че това не ще се наложи.

Мениджърски стол 8700 BIX – перфектният начин да поглезите себе си на работното място

Човек колкото и добре да живее, все някога му се налага да подмени мебелите в офиса. Както вече сами сте се убедили не съществуват доживотни вещи. Рано или късно мебелите се амортизират и подмяната им се оказва належаща. Ето защо ние от Антарес България ви предлагаме едно уникално предложение, което за нищо на света не бива да позволявате да се изплъзне из между пръстите ви. Мениджърският стол се произвежда с висока облегалка, осигуряваща нужната опора на вашия гръб, така че да не се получават изкривявания или други по-сериозни травми, които да лекувате за в бъдеще.

Тапицираните хромирани подлакътници са перфектният начин да позволите на ръцете ви да се чувстват отпочинали и в перфектна поза. Приятната основа, върху която бихте могли да ги поставите, е сериозна предпоставка за това да се чувстват добре.

Хромираната кръстачка успява да нанесе завършващите щрихи на дизайна на това функционално произведение на изкуството. Където и да го поставите, то ние ви гарантираме, че столът не би останал незабелязан. Стилен, модерен и качествен, той задоволява вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. Максималното натоварване на мениджърския стол 8700 BIX е до 130 кг. В случай, че изберете модел XXL, то бихте могли да го товарите до 150 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 126 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 63 см Тегло: 21.5 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 61 см Обем: 0.48 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 44-53 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори