Inside

Мениджърски стол 8300 XXL TAMARA

Базова Цена: 824.00 лв. с ДДС

 • мениджърски стол с висока облегалка
 • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според
 • тежестта на потребителя
 • тапицирани хромирани подлакътници
 • хромирана кръстачка
 • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
 • максимално натоварване до 150 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
  Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
XXL

​Мениджърският стол 8300 XXL TAMARA е уникална мебел, която можете да поставите в офиса или у дома. Ние от Антарес България работим единствено с висок клас материали, които допринасят за издръжливостта на столовете. Те са перфектното допълнение към всяко едно помещение. Вписват се към интериора, благодарение на класическата си и стилна визия.

Мениджърски стол 8300 XXL TAMARA – чудото на 21 век

Столът е перфектната възможност да се почувствате като у дома си, независимо от това, че голяма част от времето ви преминава в офиса. Високата облегалка е предпоставка за удобството и комфорта, които изпитва потребителят, докато денят му протича. Всяка една извивка от облегалката е изработена съобразно извивките на вашето тяло. Така имате възможността да се насладите на пълния релакс, с който ви дарява иновативната мебел.

Хромираните подлакътници на стола са тапицирани. Можете да поставяте ръцете си върху тях, без да се получават мускулни схващания или друг вид дискомфорт. Столът се предлага тапициран в дамаска, естествена кожа или изкуствена кожа. Наясно сте, че естествената кожа е най-здравият материал, но ако полагате нужната поддръжка, то еко кожата би могло да се окаже също толкова издръжлива. Цветът го посочвате самите вие, спрямо личните си вкусове и предпочитания. Максималното натоварване на тази мебел е до 150 кг. Мениджърският стол 8300 XXL TAMARA е с европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 131 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 63 см Тегло: 19.9 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 58 см Обем: 0.48 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 46-55 см Максимално тегло на потребител: 150 кг

Вход за Партньори