Inside

Мениджърски стол 8300 TAMARA

Базова Цена: 743.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапицирани хромирани подлакътници
  • хромирана кръстачка
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Мениджърският стол 8300 TAMARA е една несравнимо функционална мебел, за която всеки един работещ в офис човек, мечтае. Ние от Антарес България ви позволяваме да превърнете своите мечти в реалност, тъй като цените, отговарящи на продуктите ни, са достъпни и приемливи. Можете да превърнете работния процес в истинска наслада и изживяване, без да се замисляте дори и за момент, че се намирате далеч от удобството и комфорта на собствения си дом.

Мениджърски стол 8300 TAMARA – перфектният начин да подобрите продуктивността на работното си място

Всички вие сте наясно, че столът е съществено важна мебел, особено за онези от вас, които прекарват огромна част от времето си в седнало положение зад бюрото в офиса. Именно поради тази причина и редица други, ние създадохме това същинско произведение на изкуството, което има за цел да се грижи както за здравето ви, така и да подобрява концентрацията ви. Можете да се възползвате от всяка една екстра и допълнителна опция, които принадлежат на 8300 TAMARA.

Мениджърският стол се предлага с висока облегалка. Така вашият гръб се чувства подсилен през цялото време, докато сте в седнало положение, тъй като облегалката се изгражда съобразно всяка една от извивките на човешкото тяло и това автоматично предотвратява мускулни схващания или гръбначни изкривявания.

Хромираните подлакътници са тапицирани, като това, на свой ред, осигурява стабилна и приятна повърхност за вашите ръце. Столът се предлага тапициран в няколко отличаващи се материи, които трудно могат да се конкурират. Направете своя избор между дамаска, естествена или изкуствена кожа. Цветът е плод на вашето въображение. Бихте могли да го съчетаете с останалата част от интериора или да заложите на нещо ново, атрактивно и различно. Максималното натоварване на мениджърски стол 8300 TAMARA е до 130 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 122-131 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 63 см Тегло: 19.9 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 58 см Обем: 0.48 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 46-55 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори