Inside

Мениджърски стол 7800 GENESIS

Базова Цена: 716.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалката
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапициран с вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • стоманени хромирани подлакътници
  • кръстачка от полиран алуминий
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Мениджърският стол с висока облегалка е перфектната възможност за всеки един да се почувства като у дома си, независимо от това , че върши служебни задачи, седейки зад бюрото. Наясно сме, че столът е втората по важност мебел след матрака на спалнята. Времето ни, прекарано в сън е почти толкова колкото времето, прекарано в седнало положение. Гръбнакът, на свой ред, е специфична част от тялото ни, за която да оказваме нужните грижи и поддръжка, в случай че не желаем да лекуваме травми години наред.

7800 GENESIS EXECUTIVE – перфектното допълнение към всеки офис

MULTIBLOCK механизмът е с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя. Столът може да се тапицира с различни материали, спрямо вкусовете и предпочитанията на извършващия неговата покупка. Естествената кожа несъмнено е най-доброто решение, тъй като се характеризира с най-голяма здравина и издръжливост. Еко кожата е материал, който при правилна поддръжка би могъл да се запази за дълго във времето. Коктейл от множество цветове достигат до вас. Изберете онези от тях, които се съчетават по-възможно най-добрия начин с останалата част от обзавеждането ви.

Мениджърският стол се изработва със стоманени хромиран подлакътници. Всеки един друг материал е безсилен пред стоманата. Излишно е да коментираме каквото и да било, тъй като тази част от стола се явява като допълнителен бонус за купувача. Кръстачката се изработва от полиран алуминий. Също толкова здрав и доказал се материал.

Самата облегалка предоставя реалната привилегия на тялото ви да се адаптира към заемане на възможно най-правилната поза, так че след време да не чувствате дискомфорт или болка, поради заемане на неправилна поза. Ние ви даваме гаранция за качество в рамките на 3 години. Можете да се възползвате от нея по всяко време. Мениджърският стол е най-доброто попълнение към всяка една офис среда.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 116-126 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 50-68 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 46 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 44-54 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори