Inside

Мениджърски стол 7750 COSMOS WOOD

Базова Цена: 1418.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с ниска облегалката
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапициран с вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • кръстачка и подлакътници от букова дървесина цвят орех
  • колелца за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Мениджърският стол 7750 COSMOS WOOD е богатство, което всеки един от вас заслужава да притежава. Ние от Антарес България създадохме този уникален продукт, с цел задоволяване вашите вкусове и предпочитания, както и грижа за здравето ви. Имате нужда от нова мебел в офиса? Прекарвате твърде много часове в седнало положение? Усещате болки в гърба, прешлените и шията, а така желаете да се отървете от този дискомфорт и напрегнатост? Липсва ви стил и класа на работното място, а все още не знаете как да ги постигнете? Е, ние сме насреща да ви помогнем в това. Мениджърското решение, което създадохме специално за вас, потребителите, е в сила да оправдае дори най-смелите ви очаквания. Дори и да не ви се вярва този стол е ненадминато съчетание между динамичното, природното, функционалното и висококачественото. Променете живота си, преди той да е променил самите вас.

7750 COSMOS WOOD – столът е една от най-важните мебели във всеки офис

За да изпитате оптимално удобство и непоколебим комфорт, докато протичат работните ви занимания, то нашият съвет е да се оборудвате с това иновативно произведение, способно да промени живота ви, но не и банковата ви сметка. Столът се предлага тапициран с вълна, естествена кожа или еко кожа. Можете да ни посочите любим ваш цвят и ние ще изпълним желанието ви в рамките на 25 работни дни.

Подлакътниците и кръстачката са едни от най-важните части от стола. Те се изработват от букова дървесина в цвят орех. Този нюанс успява да подчертае стила и класата на нашата мебел, като акцентира едновременно върху съвършения му дизайн и изключителна функционалност. Колелцата са подходящи за всички видове подови настилки, без значение от дължината на експлоатационния период. Максималното натоварване на мениджърския стол 7750 COSMOS WOOD е до 130 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 106-116 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 54-63 см Тегло: 16.5-18.5 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 50 см Обем: 0.520 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 42-52 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори