Inside

Мениджърски стол 7750 COSMOS

Базова Цена: 1366.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с ниска облегалката
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапициран с вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • стоманени хромирани подлакътници и кръстачка от полиран алуминий
  • колелца за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Изпитвате ли необходимост от качествен и удобен мениджърски стол, който да ви дарява с усещане за лекота и комфорт, независимо от това колко часове прекарвате в седнало положение. Ние от Антарес България се различаваме съществено от останалите фирми, производители на офис мебели. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни към това да изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с потребителите. Това е една от основните причини да използваме единствено висок клас материали, участващи в направата на столовете. Нашите клиенти са доволни и се чувстват в перфектно здравословно състояние в края на работния ден.

7750 COSMOS – докоснете се до удобството и комфорта сега

Мениджърският стол 7750 COSMOS е перфектното решение за много от вас. Тази мебел се изработва с ниска облегалка. Подобен на този модел е 7700 COSMOS, с единствената разлика, че се произвежда с висока облегалка.

MULTIBLOCK механизмът с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя е едно от най-големите предимства, на които бихте могли да се натъкнете, закупувайки си стола. А що се отнася до тапицировката, възможно е тя да се осъществи с материалите, които вие посочите предварително. Можете да избирате сред вълна, естествена или изкуствена кожа. Цветовете са крайно разнообразни. Съчетайте ги с останалото интериорно обзавеждане в офиса и превърнете това място в истинска наслада за окото.

Колелцата на стола са подходящи за всички видове повърхности. Те не биха надраскали пода в офиса или у дома. Максималното натоварване на тази мебел е до 130 кг. След извършване на поръчката, можете да я очаквате до 25 – дневен срок, в който се осъществява изработката на мениджърски стол 7750 COSMOS.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 106-116 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 54-63 см Тегло: 16.5-18.5 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 50 см Обем: 0.520 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 42-52 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори