Inside

Мениджърски стол 7700 COSMOS

Базова Цена: 1451.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалката
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапициран с вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • стоманени хромирани подлакътници и кръстачка от полиран алуминий
  • колелца за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​7700 COSMOS е мениджърски стол с висока облегалка. Модерният дизайн на това офис решение е едно от първите предимства, които ще приковат погледите и вниманието на множеството потребители. Страдате ли от болки в гърба и прешлените? Усещате ли умората след дългия работен ден? Чувствате ли мускулни схващания, докато сте в седнало положение зад бюрото? Ние от Антарес България имаме страхотно решение за вас. Ние селектирахме само избрани модели мебели, за чието качество безкомпромисно гарантираме.

7700 COSMOS – перфектното решение за всеки един

Мениджърският стол е с MULTIBLOCK механизъм който има пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция, както и настройване според тежестта на потребителя. Желаете ли столът да ви бъде тапициран с вълна? А какво ще кажете да се докосвате до естествена кожа, която го покрива? Еко кожата е перфектното решение за онези от вас, които знаят как да се грижат за перфектния й вид и целостта й, така че да не се налага скорошна подмяна на вашия стол.

Бъдете с няколко стъпала над останалите. Обзаведете се със стол, който несъмнено ще увеличи продуктивността ви и ще засили концентрацията на работното място. Инвестирайте не в покупка на нова мебел, която, чисто и просто да внесе разнообразие, инвестирайте в здравето си – това е най-важното, за което да се погрижите вие самите.

Поръчвайки си стол можете да избирате между два варианта: вариант със стоманени хромирани подлакътници и кръстачка от полиран алуминий или кръстачка и подлакътници от букова дървесина цвят орех. Какъвто и да бъде вашият избор, то вие няма да сгрешите. Колелцата на стола са колелца, изцяло подходящи за всички видове подови настилки. Така на пода в офиса ви никога не ще се получат грозни резки, които е невъзможно да отстраните с препарат.

Мениджърският стол е с натоварване до 130 кг. Осигурете си комфорт на работното място или у дома. Погрижете се за вашето здраве преди да е станало твърде късно за това. Ние от Антарес България сме в готовност да ви окажем съдействие.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Механизъм:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 121-131 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 54-63 см Тегло: 18.6-20.6 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 50 см Обем: 0.520 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 42-52 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори