Inside
ПРОДУКТИ

Мениджърски стол 6900 ORGA

Базова Цена: 688.00 лв. с ДДС

Мениджърски стол 6900 ORGA

  • ​мениджърски стол с висока облегалка
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапициран с вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • тапицирани хромирани подлакътници
  • алуминиева кръстачка с гумени колелца за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • Европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост

​Нужен ли ви е високотехнологичен мениджърски стол, който да ви доставя чувство за удобство и комфорт през целия ден? Ние имаме страхотно предложение за вас. Директорският стол ORGA е съчетание между качество, функционалност, динамика и съвършено изкристализиран дизайн. Потопете се в света на модерните, луксозни, удобни, комфортни и зашеметяващо красиви столове за офиса.

Създайте приятна и неповторима атмосфера на работното си място

Столът Orga е мениджърски стол с изключително висока облегалка, притежаваща ергономична форма. Притежавате привилегията да заемете правилната стойка, която не би могла да застраши вашето здраве, докато сте потопени в работния процес. Материалът, използван за цялостната тапицерия на удобните и незаменими седалка и облегалка, е висококачествена кожа. Доказано е, че кожата е най-здравият материал. Неговата поддръжка не изконсумира твърде много време от свободното време на гражданите.

Самата визия на функционалното офис бижу го въплъщава във всяка една обстановка, независимо какъв е нейния стил. Подходящ е като мебел за офис, служещ за протичане на ежедневните задължения и задачи, както и за по-претенциозни решения.

Искате ли вашите ръце и подлакътници да се наслаждават на безгранично удобство и ненадминат комфорт? Хромираните подлакътници на стола са в готовност да ви възнаградят с тази привилегия. И това не е всичко, което получавате. Те са тапицирани в тон с останалата част от стола и са перфектното решение за всеки един от вас, стремящ се към перманентно лишаване от болки в кръста, гърба, врата, ръцете и подмишниците.

Продължаваме да ви запознаваме с пълната гама от привилегии, които притежава тази ненадмината мебел. Мултиблокиращият механизъм ви дава възможност да се застопорявате в няколко фиксирани позиции, спрямо това как на вас ви е максимално удобно, окато прекарвате огромна част от времето си в него. Този иновативен механизъм разполага и с възможност за свободно люлеене, според това каква е тежестта на стоящия, като я разпределя равномерно.

Газовият амортисьор служи за регулиране височината на стола, като самата смяна се извършва изключително плавно и почти безусетно. Визията на стола безспорно се подчертава от алуминиевата основа. Столът е снабден с гумени колелца, които са крайно подходящи за всички видове настилки. Гаранцията му за употреба е с двугодишен срок. Столът Orga притежава несравнимо качество на европейско ниво


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 118-126 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 52-66 см Тегло: 18.7 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 46.5 см Обем: 0.363 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47.5-55.5 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори