Inside

Мениджърски стол 5600

Базова Цена: 481.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалка,проектиран както за офиса, така и за дома                                                                   
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапицирани хромирани подлакътници
  • хромирана кръстачка и амортисьор                                       
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
     
Packs

​Мениджърският стол 5600 е перфектната възможност да си осигурите комфорт и удобство на работното място, без значение колко часа на ден прекарвате в седнало положение. Ние от Антарес България се стремим всячески да задоволяваме вкусовете и предпочитанията ви, като ви предоставяме възможността да си закупите стол от високо качество.

Мениджърският стол е подходящ както за офиса, така и за дома. Високата облегалка, с която ще разполагате по всяко едно време, е изработена съобразно извивките на вашето тяло. Така не ще получите изкривявания или друг вид неразположение, което да ви причинява болка и дискомфорт.

MULTIBLOCK механизмът с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя са само една част от предимствата на стола, с които можете да разполагате непосредствено след като си го закупите.

За да се наслаждавате на пълноценно удобство и комфорт на мебелите в офиса или ома, то най-добре би било всяка една част от стола да отговаря на вашите предпочитания и изисквания. Не правете компромиси с офис решенията, тъй като те са от ключова роля за здравословното ви състояние. Именно поради тази причина ние произвеждаме стола с хромирани подлакътници, осигуряващи максимална мекота за вашите ръце.

Хромираната кръстачка и амортисьори допълват брилянтния дизайн на стола, на който трудно някой смогва а му се насити. Той е толкова изящен, че поставяйки го в което и да е помещение, автоматично го превръща в запомнящо се. Мениджърският стол 5600 може да се тапицира в няколко основни материала: естествена кожа, изкуствена кожа или дамаска. Цветът е изцяло плод на вашето въображение. Той би могло да се съчетае останалата част от интериора. Нужни са ни до 25 работни ни, в които да създадем това произведение на изкуството.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 110.5-121 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 63 см Тегло: 17.6 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 46 см Обем: 0.28 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 45-55 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори