Inside

Мениджърски стол 5500 XXL

Базова Цена: 660.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалка,проектиран както за офиса, така и за дома
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапицирани хромирани подлакътници
  • хромирана кръстачка и амортисьор
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 140 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
XXL

​Мениджърският стол 5500 XXL е перфектната възможност да си осигурите комфорт и удобство на работното място, без да се налага да инвестирате огромна сума пари в това. Ние от Антарес България създаваме поредица от модерни и функционални мебели, които да ви бъдат под ръка във всеки един момент. С цел задоволяване вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти успяхме да създадем мебел, съчетание между моерен дизай, функционалност, удобство и ненадминат комфорт.

5500 XXL мениджърски стол – насладете се на удобството и комфорта за цели 24 часа на ден

Благодарение на материалите, участващи в състава и производството на мебелите ни, успяхме да създадем мениджърски решения, грижещи се за вашето здраве пълноценно. Високата облегалка е съобразена със всяка една част от извивките на вашия гръб. Така проектирана тя не създава ни най-малка предпоставка за появата на гръбначни изкривявания или друг вид неразположения, с които трудно успява да се примири човек, без намесата на медикаменти.

MULTIBLOCK механизмът е едно от предимствата, на които се превръщате в собственици веднага след като си закупите стола. Този механизъм е с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя. Пластмасовите подлакътници, на свой ред, успяват да поднесат приятна и комфортна повърхност за ръцете ви, така че да не се получават мускулни схващания или друг вид неразположения.

Хромираната кръстачка подчертава целия блясък на този шедьовър, достигащ до вас на прилична цена. Той би могъл да се тапицира в няколко вида материали. Изберете между естествена кожа, изкуствена кожа или дамаска. Какъвто и да бъде изборът ви, то ние ви гарантираме, че експлоатационният живот на стола ще надхвърли дори най-смелите ви очаквания.

Максималното натоварване на мениджърския стол 5500 XXL е до 120 кг. Ако изберете вариант XLL, то можете да го натоварвате до 140 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 116-124 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 51 см Тегло: 18.6 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 44 см Обем: 0.34 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 48-56 см Максимално тегло на потребител: 140 кг

Вход за Партньори