Inside

Мениджърски стол 5500

Базова Цена: 228.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • пластмасови или дървени подлакътници и кръстачка
  • цветове на дървото при вариант wood  - бук, орех, венге, череша, махагон
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Мениджърският стол 5500 е страхотно допълнение към всеки един офис, независимо от това какъв вид дейност упражнявате. Ние от Антарес България се стремим да задоволяваме вкусовете и предпочитанията на клиентите си, като им позволяваме да се докоснат до съвършените продукти, създадени съобразно тяхното здраве и грижейки се за него.

Хората са казали, че човек дори и добре да живее все някога му се налага да подмени стола в своя офис. Дали след 2-3 години или след цяло десетилетие, не съществуват вечни вещи. Рано или късно те се амортизират и се нуждаят от подмяна. Ние имаме страхотно предложение за вас. В производството на стола участват материали от свръх висок клас, които са доказали своята издръжливост многократно. TILT механизмът с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя е едно от свръх предимствата, на които се превръщате в притежатели, закупувайки си тази висококачествена мебел.

Кръстачката е онази част от стола, която нанася последните, завършващи щрихи на неговия блясък и лукс. Тя би могло да се произведе в пластмаса или дърво. Направете сами своя избор, съобразно останалата част от офис обзавеждането си. Подлакътниците също биха могли да се изработят както в пластмаса, така и в дърво.

Ако вашият избор е те да бъдат дървени, то следва да ни посочите цвят на дърво. Можете да избирате сред: бук, орех, венге, череша или махагон. Всеки един нюанс е перфектен и е в състояние да покрие очакванията ви. Мениджърският стол би могло да се тапицира в дамаска, естествена кожа или изкуствена кожа. Ако се чудите кое от всички да изберете, то нека ви помогнем като яви издадем една малка тайна – изкуствената кожа може да се окаже също толкова издръжлива, колкото естествената, стига да полагате нужната поддръжка. Цветът на материала е изцяло по ваш избор. Той може да се съчетае с останалата част от интериорното обзавеждане на помещението.

Мениджърският стол 5500 е с максимално натоварване до 120 кг.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Механизъм:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 113-122 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 52-61 см Тегло: 16.6 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 47 см Обем: 0.28 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 50-59 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори