Inside

Мениджърски стол 5402

Базова Цена: 606.00 лв. с ДДС

  • мениджърски стол с висока облегалка
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • дървени подлакътници и кръстачка в цвят - бук, орех, венге, череша, махагон
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.

 

Packs

​Мениджърският стол е перфектната възможност да създадете уют и комфорт на работното си място. На всеки един е известно, че голяма част  от професиите са свързани с дълги часове, прекарани върху стола зад бюрото. За да преминава работният ви ден гладко и безпроблемно, то вие се нуждаете от качествен стол, грижещ се за здравето ви по възможно най-правилния начин.

Мениджърски стол 5402 – истинско бижу за работещите в офис

Ние от Антарес България сме създали една уникална мебел, която достига до вас под формата на незаменим мениджърски стол с висока облегалка. Тя е изцяло съобразена с извивките на вашето тяло, така че да не създава дискомфорт или неудобство на кръста, гърба, врата, шията или раменете.

Дървените подлакътници са онзи елемент от стола, който за нищо на света не бива да подценяваме. Те успяват да накарат ръцете ни да се чувстват на мястото си, дори и тогава, когато умората е надвиснала над тях. Кръстачката на стола се предлага в няколко различни цвята: бук, орех, венге, череша или махагон.

Мениджърската мебел се предлага в няколко различни тапицировки: естествена кожа, изкуствена кожа или дамаска. Каквото и да изберете, то ние ви гарантираме дълъг експлоатационен живот. Изкуствените материали, участващи в направата на столовете са издръжливи и при редовна и правилна поддръжка, те ще ви се отблагодарят многократно за извършената от вас инвестиция. Цветът, в който желаете стола да достигне до вас, е по избор. Бихте могли да го съобразите с останалата част от интериора в дома ви или да заложите на нещо ново, цветно и различно.

Мениджърският стол 5402 е с максимално натоварване до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 113 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 63 см Тегло: 17.5 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 51 см Обем: 0.21 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47-55 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори