Мениджърски стол NELLA

940.00лв


Мениджърски стол NELLA

940.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 5030-NELLA


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • модерен мениджърски стол с облегалка за глава
  • SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • кръстачка от полиран алуминий с колелца за всички видове настилки
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • 3D регулируеми подлакътници AR08C
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 60 месеца

 

  • опция за друг вид дамаскa, вълна, изкуствена или естествена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.33 - 3 гласа

​Мениджърският стол с облегалка за глава 5030 NELLA е перфектната възможност да подчертаете лукса, вкуса и стила във вашия офис. Отпуснете се в неговата мекота, комфорт и удобство и не позволявайте на болките да пропълзят по вашето тяло и да не позволяват на продуктивността и концентрацията да подобряват постиженията си. Ние от Антарес България се стремим към това да ви осигуряваме качество на добри цени и безспорно успяваме да се справим с това наше начинание.

5030 NELLA – комфорт и лукс на работното място

Столът, произведен за мениджъри, може да се поръча в няколко различни варианти. Тапицировката би могла да се изработи от вълна, естествена кожа или изкуствени материали. Естествената кожа несъмнено е най-издръжливият материал. Еко кожата, на свой ред, би могла да ви дари с дълъг експлоатационен живот, ако се грижите за нея подобаващо. Цветовете са крайно разнообразни. Можете да съобразите избора си с останалата част от офис обзавеждането ви.

Синхронният механизъм с петте позиции на заключване ви дават възможност непрекъснато да извършват промени в ъгъла на седалката и облегалката. Тежестта на потребителите се настройва равномерно върху целия стол. Релакс функцията е допълнителна екстра, от която да се възползвате. Регулируемите подлакътници са едно от свръх предимствата на тази мебел, тъй като ръцете ви ще попадат върху мекота и удобство по всяко време.

Колелцата са предназначени за всички видове настилки. Не ще се превърнете в наблюдатели на грозни резки, които не биха могли да изчезнат с каквито и да било препарати. Кръстачката е изработена от алуминий – един от най-качествените материали.

Мениджърският стол 5030 NELLA е незаменимо удобство и комфорт за всеки един. Тази мебел би могла да увеличи продуктивността на служителите и да подобри значимо концентрацията им на работното място.

Основни
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цената не включва подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 112-122 см
Обща ширина 51-68 см
Височина на седалката 45-57 см
Дълбочина на седалката 50 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива