Inside
ПРОДУКТИ

Мениджърски стол 1975 SYN MARILYN

Базова Цена: 496.00 лв. с ДДС

Мениджърски стол 1975 SYN MARILYN

 • елегантен мениджърски стол със средно висока облегалка
 • модерен и изключително фукционален дизайн
 • специално разработена мрежа ERGO FLEX за максимална ергономичност и комфорт
 • SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
 • SL – механизъм за регулиране дълбочината на седалката
 • тапицирана седалка в дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
 • регулируеми подлакътници
 • алуминиева кръстачка с колелца с диаметър 65 мм за всички видове настилки
 • максимално натоварване до 130 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост

​Елегантният мениджърски стол със средно висока облегалка е невероятната възможност за всеки един от вас да усети неописуема наслада и комфорт, резултат от качествената мебел, дори и на работното си място. Нима има нещо по-страхотно от това да превърнете своя офис като собствен дом. Така навярно ще се усети мигновено увеличаване на продуктивността ви и подобряване на концентрацията. Мениджърският стол 1975 SYN MARILYN е уникалното допълнение към офиса ви, без значение от това какъв е неговият стил.

Мениджърски стол 1975 SYN MARILYN – предимствата от покупката на това офис решение

Ние от Антарес България сме в състояние да ви осигурим възможността да прекарвате часове наред седнали върху истински качествена мебел, елиминираща автоматично вероятността от гръбначни изкривявания или друг ви перманентни неразположения и остри нетърпими болки. Нима желаете да се прибирате след края на работния ден, потънали в мълчание, породено от болезнено схващане и напрегнатост. Целта ни е в края на работния процес да не чувствате каквато и да било умора. Нашата цел е всеки един да ходи с желание към работното си място, защото там го очаква перфектното решение - мениджърски стол 1975 SYN MARILYN.

Дизайнът, както вече сами забелязвате, е модерен и функционален. Седалката и облегалката са изработени от специално разработена мрежа ERGO FLEX, допринасяща за максимална ергономичност и комфорт. Регулирайте дълбочината на седалката си, спрямо личните си вкусове и предпочитания, благодарение на SL – механизма.

Тапицировката би могла да се изработи в дамаска, вълна или изкуствена кожа. Ще създадете неописуем комфорт на вашето помещение. Получавате 5 години гаранция за качество. Получавате стола в рамките на 25 работни дни.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 99-108.5 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 52-66.5 см Тегло: 15 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 47 см Обем: 0.191 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 43-52.5 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори