Мениджърски стол ALEX ALU

409.40лв


Мениджърски стол ALEX ALU

409.40лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 1920-ALEX-ALU


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване
  • модерен мениджърски стол с тапицирани седалка и облегалка с изкуствена кожа BLOOM в цвят по избор
  • тапицирани подлакътници
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • стоманена конструкция, кръстачка от полиран алуминий с колелца с диаметър 65 мм за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаскa, вълна или естествена кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Модерният мениджърски стол 1920 ALEX ALU е перфектното решение за вашия офис. Имате възможността да подчертаете неговата висока класа, благодарение на мебелите, които ние от Антарес България предоставяме на вашето внимание. Столът е ненадминато съчетание между стил, качество, комфорт и удобство.

За оптималното ви удобство ви предоставяме възможността да изберете някой от следните тапицировки: вълна, дамаска или еко кожа. Кожата, участваща в направата на мениджърския стол е тествана многократно, по отношение на издръжливост и здравина. Именно поради тази причина имате възможността да се наслаждавате дълго време на експлоатационния й живот, стига да се грижите за поддръжката й така както следва. Инвестицията за покупката на модерния мениджърски стол 1920 ALEX ALU ще ви се отблагодари многократно.

Подлакътниците са една от най-важните части от това офис решение. За да се чувстват ръцете ви добре през цялото време, прекарано в седнало положение, а то никак не е малко, то от нас се изисква да проектираме такава мебел, която да не позволява мускулни схващания, болки или напрегнатост. Наясно сме, че днес хората прекарват една огромна част от ежедневието си в седнало положение зад бюрото. Това е една от причините да създаваме истински произведения на изкуството, готови да ви впечатлят не само с визия и здравина, но и с тяхната безгранична функционалност.

Мениджърският стол е с тапицирани подлакътници, допълнение към комфорта, осигурен за вашите ръце. TILT механизмът е с няколко функции – люлеене или застопоряване в изправено положение. Настройва се според тежестта на потребителя. Конструкцията се изработва от стомана, което допълнително допринася за здравината на тази офис мебел. Кръстачката е от полиран алуминий и разпръсква блясъка си във всяка една част от помещението. Колелцата са с диаметър 65 мм и са подходящи за всички видове подови настилки, като не оставят грозни следи, дори и след дълги години употреба на стола. Максималното му натоварване е 120 кг. С покупката на мениджърски стол 1920 ALEX ALU получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 94.5-103.5 см
Обща ширина 45-65 см
Височина на седалката 40.5-49.5 см
Дълбочина на седалката 42 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 12.14 кг

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива