Inside

Мениджърски стол 1920 ALEX ALU

Базова Цена: 330.00 лв. с ДДС

  • модерен мениджърски стол, тапицирани седалка и облегалка в дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • тапицирани подлакътници
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • стоманена конструкция, кръстачка от полиран алуминий с колелца с диаметър 65 мм за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • Европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
Studio plus

​Модерният мениджърски стол 1920 ALEX ALU е перфектното решение за вашия офис. Имате възможността да подчертаете неговата висока класа, благодарение на мебелите, които ние от Антарес България предоставяме на вашето внимание. Столът е ненадминато съчетание между стил, качество, комфорт и удобство.

За оптималното ви удобство ви предоставяме възможността да изберете някой от следните тапицировки: вълна, дамаска или еко кожа. Кожата, участваща в направата на мениджърския стол е тествана многократно, по отношение на издръжливост и здравина. Именно поради тази причина имате възможността да се наслаждавате дълго време на експлоатационния й живот, стига да се грижите за поддръжката й така както следва. Инвестицията за покупката на модерния мениджърски стол 1920 ALEX ALU ще ви се отблагодари многократно.

Подлакътниците са една от най-важните части от това офис решение. За да се чувстват ръцете ви добре през цялото време, прекарано в седнало положение, а то никак не е малко, то от нас се изисква да проектираме такава мебел, която да не позволява мускулни схващания, болки или напрегнатост. Наясно сме, че днес хората прекарват една огромна част от ежедневието си в седнало положение зад бюрото. Това е една от причините да създаваме истински произведения на изкуството, готови да ви впечатлят не само с визия и здравина, но и с тяхната безгранична функционалност.

Мениджърският стол е с тапицирани подлакътници, допълнение към комфорта, осигурен за вашите ръце. TILT механизмът е с няколко функции – люлеене или застопоряване в изправено положение. Настройва се според тежестта на потребителя. Конструкцията се изработва от стомана, което допълнително допринася за здравината на тази офис мебел. Кръстачката е от полиран алуминий и разпръсква блясъка си във всяка една част от помещението. Колелцата са с диаметър 65 мм и са подходящи за всички видове подови настилки, като не оставят грозни следи, дори и след дълги години употреба на стола. Максималното му натоварване е 120 кг. С покупката на мениджърски стол 1920 ALEX ALU получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 94.5-103.5 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 45-65 см Тегло: 12.14 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 40.5-49.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори