Inside

Конферентен стол SIRIO/S

Базова Цена: 208.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 153.00 лв. с ДДС

специалните цени са валидни до 31.08.2018г. (или до изчерпване на наличностите)

  • конферентен стол със средно висока облегалка
  • S-образна хромирана рамка
  • хромирани тапицирани подлакътници
  • тапициран с изкуствена кожа - бял, черен или кафяв цвят          
  • максимално натоварване до 120 кг

 

Packs

Едва ли има човек, който да не е привърженик на промоционално ниските цени. Всеки от нас желае да закупи висок клас продукт, като в замяна на това не е нужно да промени състоянието в банковата си сметка. Ние от Антарес ви предлагаме изумителната възможност да инвестирате парите си в конферентен стол SIRIO/S, който е иновативно творение, успяло да съчетае в себе си всичко онези удобства, от които човек се нуждае, за да прекарва часове наред в седнало положение, без след това да усеща болки, дискомфорт, схващания или друг вид неудобства.

Какви са основните предимства на конферентен стол SIRIO/S?

Столът разполага със средно висока облегалка, пасваща еднакво добре на всякакви видове телосложения. Няма значение дали сте високи или със среден ръст, то тази мебел е в готовност да ви накара да се чувствате по възможно най-комфортния начин.

S – образната хромирана рамка играе съществена роля при извайването на дизайна на SIRIO/S. тя безспорно подчертава неговата класа и го изстрелва на върха, редом до най-изящните и великолепни произведения на изкуството, наречени столове. Ако искате ръцете ви да се чувстват комфортно през цялото време, то значи се нуждаете от хромирани и тапицирани подлакътници, върху които да ги поставяте. Ние ви осигуряваме всичко това с днешното предложение.

Столът се предлага тапициран в изкуствена кожа, която се поддържа изключително лесно и може да запази качествата си за неограничен период от време. Нужно е единствено да полагате редовни грижи за това. Тапицировката е в три различни цвята: бял, черен или кафяв. Максималното натоварване на този същински шедьовър е до 120 кг. съветваме ви да не прекалявате с тежестта, тъй като по този начин рискувате нарушаване на неговата цялост.

Ако искате да изпитате нечувано до момента удобство и комфорт, то правилният избор е SIRIO/S.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 100 см Вид: Гаранция 24 месеца
Ширина: 49 см Тегло: 16 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 48 см Обем: 0.39 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 45 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори