Inside

Конферентен стол SALLY/S

Базова Цена: 243.00 лв. с ДДС

  • модерен конферентен стол със S - образна хромиран
  • тапицирани падове върху подлакътнците
  • тапициран с изкуствена кожа в цвят по зибор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Конферентният стол SALLY/S е перфектното допълнение към всяко едно помещение. Тази мебел се изработва от изключително висок клас материали, които ви позволяват да се насладите на експлоатационния период за дълги години. Ние от Антарес България се стремим към това да предлагаме единствено най-добрите си продукти на потребителите. За нас преди всичко останало е качеството на изработената мебел.

Конферентен стол SALLY/S – защо да закупим тази мебел

Столът се изработва с S – образна хромирана рамка, която очертава неговия стил, изящество и класа. Едно от предимствата, които няма как да подминете, са тапицираните падове върху подлакътниците. Нека не забравяме, че ръцете са важна част от тялото, която не бива за нищо на света да се пренебрегва с лека ръка. Ето защо ние ви предлагаме този комфорт, който автоматично игнорира мускулни схващания, напрегнатост или болки, в следствие от продължителното седене върху стола.

Столът е тапициран в изкуствена кожа. Всички ние знаем, че естествената кожа е най-здравият материал, но при правилна и редовна грижа за вашата мебел, бихте могли да запазите вида на еко кожата също толкова сияен и непокътнат. Цветът е изцяло по ваш избор, спрямо личните ви вкусове и предпочитания или съобразно останалата част от интериорното обзавеждане в помещението.

Максималното натоварване на конферентния стол SALLY/S е до 120 кг. Ние ви съветваме да не експериментирате с тежестта, тъй като бихте могли да навредите на целостта му. Предоставяме ви гаранционен срок от 3 години. Можете да се възползвате от него по всяко едно време, въпреки че се съмняваме това да се случи.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 85 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 45-61 см Тегло: Наличност:
Дълбочина на седалката: 44 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 44 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори