Inside
ПРОДУКТИ

Конферентен стол MISSOURI/S

Базова Цена: 197.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 146.00 лв. с ДДС

Конферентен стол MISSOURI/S

специалните цени са валидни до 31.08.2018г. (или до изчерпване на наличностите)

  • ​стилен конферентен стол със средно висока облегалка
  • хромирана S-образна стоманена рамка
  • изработен от висококачествена мрежа
  • тапицирани хромирани подлакътници
  • максимално натоварване до 120 кг
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност

Стилният конферентен стол със средно висока облегалка е уникалната възможност да превърнете офис си в удобно и комфортно място, където да осъществявате множество срещи с представители на други фирми. Ние от Антарес България се стараем всячески да подобряваме нивото си на производство и продуктът, който днес достига до вас е нашият резултат.

MISSOURI/S – направете перфектното първо впечатление

Бъдете с няколко стъпала пред останалите конкуренти, грижейки се безкомпромисно за непоклатимия и недостижим имидж на своята компания. Ние ви предлагаме конферентен стол, изработен от висококачествена мрежа, която създава удобство дори и през горещите месеци от годината. Материалът е свръх подходящ при всякакви условия.

Тапицираните хромирани подлакътници са в състояние да доставят една благоприятна среда на вашите ръце, които да отпускате безгрижно и да не се тревожите от евентуални мускулни схващания или друг вид нежелани болки в гърба, прешлените, шията или главата. Максималното натоварване на тази мебел е до 120 кг. Това, което съветваме потребителите, е да не рискуват да експериментират по отношение на натоварването, за да не прекратят функционалността на този изящен стол.

Той не само умее да се грижи подобаващо за здравето ви, но и неговия дизайн е другата му положителна страна. Той е вашето офис решени, независимо от това в какъв стил сте обзавели това помещение. Класически, стилен, изтънчен и неповторим, той ще допълни първото впечатление на посетителите за вас самите.

Преди да инвестирате в покупката на стол, вие се нуждаем от гаранция за качество? Ние от Антарес България ви предоставяме 3 години гаранция за качество на европейско ниво. Всеки един материал, участващ в направата на нашите мебели, ще ви дари с усещане за сигурност, удобство и комфорт.

Конферентният стол е важна част от обзавеждането на офис, конферентна зала или друг вид помещение. Не пренебрегвайте дребните детайли, защото именно те допринасят както за изграждане на първо впечатление, така и за пълноценна грижа на здравето ви.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 92.5 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 49-56.5 см Тегло: 13.2 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 45 см Обем: 0.177 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 46 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори