Inside
ПРОДУКТИ

Конферентен стол 8650/S BLITZ

Базова Цена: 584.00 лв. с ДДС

Конферентен стол 8650/S BLITZ

  • конферентен стол с S-образна хромирана рамка и плътни тапицирани подлакътници
  • изработен от инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

​Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се погрижите максимално за здравето си, закупувайки си високотехнологични столове, чието качество не може да се сравни с останалите офис решения на пазара. Бъдете с няколко стъпала над останалите и инвестирайте в перфектното съчетание между класа, стил, удобство и комфорт. А какво повече е нужно на човек? Може би гаранция за качеството, което получавате? Е, ние сме се погрижили за това. Предоставяме ви 3 години гаранция, от която да се възползвате по всяко едно време.

Конферентният стол е с S – образна хромирана рамка и плътни тапицирани подлакътници, които да доставят нужната доза комфорт и удобство на седящия. Те не позволяват да чувствате мускулни натоварвания, както и да бъдете сполетени от схващания или друг вид неразположения.

Столът е продукт на креативното дизайнерско мислене. Изберете тапицировката на това офис попълнение. Можете да я съобразите с цялостното интериорно обзавеждане или чисто и просто да послушате вътрешната си интуиция за това кое е красиво и кое не е. Максималното натоварване на тази мебел е до 120 кг. Сядайки в стола, то вие никога не ще пожелаете да се откъснете с него. Трудно и почти невъзможно е за нас да го асоциираме с друг подобен продукт, появявал се някога на пазара.

Бъдете наясно, че удобният стол е като удобните обувки. Както разходката с тях се превръща в незабравимо изживяване и приключение, така и служебните задължения и времето прекарано в офиса са увенчани с успех и подобряване на вашата продуктивност. Закупувайки конферентният стол от Антарес България вие имате възможността да подобрите обстановката в офиса и да си осигурите предпоставка за по-добра концентрация на работното място.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 75 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 50-68 см Тегло: Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 46 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 45 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори