Inside

Конферентен стол ABOVE/S

Базова Цена: 405.00 лв. с ДДС

  • модерен конферентен стол с S - образна хромирана рамка с подлакътници с меко покритие
  • мрежеста облегалка в черен, син или червен цвят
  • седалка, тапицирана в черна дамаска меш
  • регулируема лумбална опора
  • максимално натоварване до 120 кг
Classic

Конферентният стол ABOVE/S е модерно и съвременно решение за всяко едно помещение. Търсите стил, класа, удобство и комфорт? Ето, че пред вас стои перфектният избор. Столовете, произведени от Антарес България са най-доброто, което можете да откриете на пазара. За направата им участват висок клас материали, доказали многократно своята здравина и издръжливост. Ако се нуждаете от перфектният конферентен стол, вписващ се във всяка една офис обстановка, то ние ви го предлагаме на достъпна и изключително разумна цена.

Конферентен стол ABOVE/S – вашият правилен избор

Модерният конферентен стол с S – образна хромирана рамка с подлакътници с меко покритие е вашият правилен избор. Знаете ли, че ръцете са една важна част от тялото, която в никакъв случай не бива да подценяваме. Наред с кръста и главата, ръцете се нуждаят от мека и приятна опора, където да ги поставите, докато прекарвате определен период от време в седнало положение.

Мрежестата облегалка е подходяща материя както за зимните месеци, така и за горещите летни ни. Седейки в нея, тялото ви ще се чувства удобно и комфортно. Създадена е изцяло според формата на човешкото тяло, следвайки всяка една от неговите извивки. След като станете от стола няма да ви направи впечатление, че сте прекарали толкова дълго време в седнало положение.

Седалката е тапицирана в черна дамаска меш. Насладете се на нейната големина и удобство. Регулируемата лумбална опора е едно от предимствата, на които се натъквате, закупувайки си стола ABOVE/S.

Максималното натоварване на конферентния стол ABOVE/S е до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 101 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: 51-68 см Тегло: 13 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 52 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 42.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори