Inside

Конферентен стол 9550/S

Базова Цена: 608.00 лв. с ДДС

  • конферентен стол със средно висока облегалка
  • S-образна дървена  рамка в цвят - бук, орех, венге, череша, махагон
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Конферентният стол 9550/S е перфектната възможност да си подарите ненадминато удобство и комфорт на работното място, дори и да сте далеч от дома. Ние от Антарес България създаваме уникални творения, които са в състояние да се погрижат за вашето здраве пълноценно. Бъдете с няколко стъпала пред конкурентите си и си подарете качество, достигащо до вас на изключително ниски цени. 

Средно високата облегалка на стола е съобразена с всяка една извивка от тялото ви така, че да не страдате от болки в гърба, кръста, шията, прешлените или ставите. S – образната дървена рамка подчертава високата класа на стола. Тя би могло да се изработи в няколко различни цвята: бук, орех, венге, череша или махагон.

Столът е тапициран в дамаска, естествена кожа или изкуствени материали. Ако се колебаете кой от всичките материали за тапициране да ни посочите, то ние ще бъдем максимално откровени с вас и ще ви издадем, че какъвто и да е вашият избор, той ще бъде правилният. Ние работим с доказан клас материали, които са в състояние да ви гарантират дълъг експлоатационен живот. Ако полагате редовна и правилна поддръжка на еко кожата, с която е обгърнат вашият стол, то тя по нищо не би се различила от естествените материали. Страхотно е, нали?

Максималното натоварване на конферентния стол 9550/S е до 120 кг. Не експериментирайте с тежестта, тъй като съществува опасност от това да навредите на целостта на мултифункционалната мебел.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 98 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 55-63 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 51 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 46.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори