Inside

Конферентен стол 9350/S

Базова Цена: 613.00 лв. с ДДС

  • конферентен стол със средно висока облегалка 
  • S-образна дървена  рамка в цвят - бук, орех, венге, череша, махагон
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Едни от най-важните мебели, за които е необходимо да отделяте достатъчно внимание и средства, са матракът и столът. Голяма част от гражданите прекарват твърде много часове всеки ден в седнало положение. Техните професии изискват от тях присъствие в офис зад бюрото. За да се погрижите сами за собственото си здраве, то от вас се изисква да направите възможно най-правилния подбор на стол. Конферентният стол 9350/S е уникално предложение, което ние от Антарес България сме селектирали за вас.

Конферентен стол 9350/S – перфектната мебел за офиса или дома

Средно високата облегалка на стола доставя на вашия гръбнак, кръст, прешлени и шия комфорт и удобство, които трудно бихте могли да постигнете с каквато и да било друга мебел от нисък клас. Ние знаем, че столовете са една от най-важните мебели за офиса и дома и за направата им използваме единствено материали с доказало се качество.

Средно високата облегалка спомага да не чувствате напрежение или болки в гърба, без значение дали прекарвате по осем часа на ден или много повече, седнали зад бюрото. S – образната дървена рамка очертава перфектния дизайн, на който бихте могли да се превърнете в собственик. Цветът го избирате самите вие: бук, орех, венге, череша или махагон. Бъдете с няколко стъпала над останалите и заложете на качеството, достигащо до вас на разумни цени.

Столът се предлага тапициран в няколко вида материали. Изберете сред дамаска, естествена кожа или изкуствена кожа. Цветът е изцяло по ваш избор. Разполагаме с почти неизчерпаем коктейл от нюанси, сред които да ни посочите вашето предпочитание. Максималното натоварване на конферентния стол 9350/S е до 120 кг. Предоставяме ви 36 месеца гаранционен срок, от който да се възползвате.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 98 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 55-63 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 51 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 46.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори