Inside

Конферентен стол 9050/S

Базова Цена: 642.00 лв. с ДДС

  • конферентен стол със средно висока облегалка 
  • S-образна дървена  рамка в цвят - бук, орех, венге, череша, махагон
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Конферентният стол 9050/S е удобна, модерна и функционална мебел, която перфектно би се вписала към всяко едно помещение. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да поглезите тялото си, осигурявайки му онова удобство и комфорт, за които мечтае то, без да се налага да променяте банковите си сметки драстично.

Конферентен стол 9050/S – удобство, което заслужавате

S – образната дървена рамка е онзи детайл, който успява да подчертае стила и класата на тази модерна и функционална мебел. Цветът на дървената рамка се предлага в няколко нюанса. Изберете между бук, орех, венге, череша или махагон. В зависимост от стила на обзавеждането, то бихте могли да посочите цвят допълващ и подчертаващ класата на конферентната мебел.

9050/S се предлага с различни по вид тапицировки. Разбира се, все така най-предпочитана си остава естествената кожа, тъй като дълги години засвидетелства своята здравина и дълъг експлоатационен живот. Ние предлагаме изкуствена кожа, която при правилна поддръжка трудно бихте могли да я различите от естествения материал. Дамаската е също алтернатива, която не бива да се пренебрегва с лека ръка. Съществуват най-разнообразни стилове на обзавеждане, при които тоз вид тапицировка би се вписала брилянтно. Изберете цвят на дамаската и заявете своята поръчка. В рамките на 25 работни дни ще имате възможността да се насладите на готовия продукт.

Максималното натоварване на конферентния стол е до 120 кг. Конферентен стол 9050/S достига до вас с гаранция от 36 месеца.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 98 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 55-63 см Тегло: 18.9 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 51 см Обем: 0.49 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 46.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори