Inside

Конферентен стол 9045 SOPHIA

Базова Цена: 737.00 лв. с ДДС

  • стилен конферентен стол с ниска облегалка
  • тапициран с естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • хромиран газов амортисьор
  • статична кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
Studio plus

​Конферентният стол 9045 SOPHIA е стилна и неповторима мебел, която лесно би могла да се превърне във ваша придобивка. Ние от Антарес България сме в състояние да превърнем всяка една ваша мечта за удобство и комфорт, в реалност. Доверете се на нашия висок професионализъм и материалите, които използваме за изработката на мебелите.

Конферентен стол 9045 SOPHIA – изборът на най-добрите естети

Стилният конферентен стол е с ниска облегалка. Всяка една част от нея бива изработена, съобразно извивките на вашето тяло. По този начин тя успява да ви осигури онова удобство и комфорт, от които се нуждаете. Столът се тапицира с естествена или изкуствена кожа. За да улесним избора ви, то наша е отговорността да ви уверим, че каквото и решение да вземете, то бъдете сигурни, че няма да съжалявате. Еко кожата често се оказва също толкова качествена, колкото естествената кожа, стига а полагате постоянна и правилна поддръжка за нея. Цветът го избирате самите вие, спрямо личните си вкусове и предпочитания.

Хромираният газов амортисьор допринася за допълнителното удобство, на което се наслаждават притежателите. Статичната кръстачка и подлакътниците от полиран алуминий успяват да подчертая блясъка и съвършенството на това истинско произведение на изкуството, като паралелно с това осигуряват удобство за вашите ръце.

Максималното натоварване на конферентния стол 9045 SOPHIA е до 130 кг. Не експериментирайте, придържайте се към указанията, които ви посочваме. В противен случай съществува опасност от това да нарушите целостта на луксозната мебел. Столът достига до вас с 3 години гаранционен срок. За изработката му са необходими 25 работни дни. Получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 86.5 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 60 см Тегло: 10.1 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 46 см Обем: 0.161 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори