Inside

Конферентен стол 8250/S BOSS

Базова Цена: 518.00 лв. с ДДС

  • конферентен стол със средно висока облегалка
  • хромирана S-образна стоманена рамка
  • подлакътници с мека повърхност
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Studio plus

​Искате ли да превърнете офиса на работното си място в своята крепост? Едно от най-важните неща, предпоставка за удобството и комфорта, са мебелите. Ако се стремите към това да се чувствате прекрасно и необезпокоявани в службата, то нашият съвет е да си закупите фантастичният мениджърски стол с висока облегалка. 8200 BOSS е ненадминато предложение на изключително изгодна цена.

8200 BOSS – качество на приемлива и изгодна цена

Една от най-важните цели за нас е мебелите, които произвеждаме, да ви се отблагодаряват многократно за инвестицията, която сте направили. Високият клас на материалите, участващи в направата им, гарантират за дългия експлоатационен живот на нашия мениджърски стол.

Той разполага със SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя. Свръх предимство, което не би могло да остане незабелязано, независимо от това какви компетенции притежавате по отношение на качествените и функционални офис решения.

Кръстачката на стола е от полиран алуминий. Колелцата са подходящи за всички видове подови настилки. Те не оставят следи върху тях, без значение какъв период използвате конкретната мебел. Ние от Антарес България смятаме, че за да е на ниво един стол, то той следва да доставя комфорт на всяка една част от човешкото тяло. Това е една от основните причини да ви предлагаме истинско офис бижу, разполагащо с регулируеми подлакътници с хромирани детайли.

Дамаската на стола би могла да се изработи с вълна, естествена или изкуствена кожа. Какъвто и да бъде вашият избор, то ние ви гарантираме, че няма да съжалявате. Цвета на мениджърската мебел го избирате вие, спрямо личните си вкусове и предпочитания. Бихте могли да го съобразите с останалата част от обзавеждането или да придадете една по-различна нотка в скучната офис среда. Страхотно, нали?

Ние ви предоставяме 60 месеца гаранционен срок! Нещо, което другите производители на  мебели, не само не биха ви обещали, но и не могат да ви гарантират. Ние сме изцяло наясно с качеството на нашите столове, затова и си позволяваме лукса да ви го гарантираме на вас самите. Мениджърският стол 8200 BOSS е истинска грижа за вашето здраве!


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 106 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 49.5-59.5 см Тегло: 12.5 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 47 см Обем: 0.492 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори