Inside

Конферентен стол 7950/S EWE

Базова Цена: 578.00 лв. с ДДС

  • конферентен стол с хромирани S-образна стоманена рамка и подлакътници
  • тапициран с естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Конферентният стол с хромирана S – образна рамка и подлакътници е перфектното решение за всеки един офис. Ние от Антарес България сме лидери на пазара в производството на мебели за вашия офис, дом или градина, поради простата причина, че материалите участващи в направата им са от висок клас. Имате привилегията да се наслаждавате на постоянните комфорт и удобство, дори и след десетки часове, прекарани в стола.

Умело съчетание между динамика, комфорт и удобство

Модерният дизайн е една от причините, подтикващи ви да добавите това бижу към офис интериора си. Така се зареждате с възможността да впечатлите всеки клиент, още щом го зърне. Столът е блестящо съчетание между динамика, комфорт и удобство. Тапицировката би могла да се изработи в няколко различни материала, спрямо вкусовете и предпочитанията на клиентите. За онези от вас, разчитайки на свръх издръжливостта, ние препоръчваме естествената коза. Еко кожата, с която работим ние е не по-малко лош избор. При правилна поддръжка, тя би могла да ви се отблагодари с дълги години използваемост.

Максималното натоварване на това офис решение е до 120 кг. Получавате 3 години гаранция, от която да се възползвате винаги и по всяко едно време. Столът е решение за всички вас, които ежедневно се оплакват от болки в прешлените, гръбнака и шията. Оставете дискомфорта настрана и инвестирайте в покупката на мениджърски стол. Насладете се на часовете работа, прекарани в седнало положение, без мускулни схващания и напрегнатост.

Конферентният стол ще ви бъде доставен до 25 дни след като извършите своята поръчка. През този интервал от време ние от Антарес България ще работим в името на сбъдването на вашите желания. В епицентъра на политиката ни заляга стремежа да задоволяваме вкусовете и предпочитанията на клиентите и устремено работим в името на това.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 99 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 56-69 см Тегло: 15.7 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 45 см Обем: 0.520 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори