Inside

Конферентен стол 7850/S GENESIS

Базова Цена: 683.00 лв. с ДДС

  • конферентен стол с хромирани S-образна стоманена рамка и подлакътници
  • тапициран с вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Мечтали ли сте си конферентната зала във вашата фирма да заприлича като тези от филмите? Копнеете ли за това да осигурите максимално удобство и комфорт както на вас, така и на служителите си? Ние от Антарес България сме в състояние да ви предоставим реалната възможност да се погрижите за здравето си, като игнорирате и елиминирате болката и мускулните схващания и напрежения, благодарение на 7850/S GENESIS CONFERENCE.

Конферентният стол е с S – образна рамка и подлакътници, които спомагат за правилно заемане на позата на ръцете и цялото тяло. Вашият гръбнак не ще страда от изкривявания или друг вид нежелани травми, които са изключително трудни за лекуване. Ако човек сам не се погрижи за собственото си здраве няма кой друг да го направи вместо него.

7850/S GENESIS CONFERENCE - предимството да го притежаваш

До сега ви говорим единствено за положителните последици от използваемостта на тази конферентна офис мебел. А какво ще кажете за модерния, изчистен и луксозен дизайн? Той несъмнено ще нанесе последните завършващи щрихи от интериора в офиса. Прекрасна възможност да демонстрирате креативност и дизайнерско мислене пред останалите посетители на фирмата.

Разбира се столът би могъл да се тапицира както в стилна естествена кожа, така и в нейния двойник – еко кожата, която при правилна и постоянна поддръжка би могла да се отблагодари подобаващо, за това че сте избрали тя да обгърне иновативното офис решение. Освен кожа, конферентният стол би могъл да достигне до вас , тапициран във вълна. Изборът ви може да е съчетан с останалата част от обзавеждането в офиса, дома или друг вид помещение.

Максималното натоварване на стола е до 130 кг. Всеки един от вас, закупил си мебел от Антарес България получава 3 години гаранция, от които да се възползва. Заложете на качеството и инвестирайте в покупката на високотехнологичния конферентен стол от Антарес България.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 85 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 50-68 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 46 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 45 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори