Inside

Конферентен стол 7750/S COSMOS WOOD

Базова Цена: 1220.00 лв. с ДДС

  • конферентен стол с S-образна рамка и подлакътници,изработени от букова дървесина цвят орех
  • тапициран с вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Имате нужда от лукс, класа и екстравагантност във вашия офис? Ние от Антарес България ви предлагаме едно истинско произведение на изкуството, успяло да съчетае в себе си качество, функционалност, удобство, комфорт и неповторим дизайн. Поглезете всяко едно от сетивата си с помощта на конферентния стол 7750/S COSMOS WOOD.

Конферентен стол 7750/S COSMOS WOOD – шедьовър за всички времена

Този стол е онази част от обзавеждането, способна да превърне всяко едно помещение в запомнящо се, без значение от това, каква е неговата роля. S – образната рамка и подлакътници са част от модерния дизайн, на който да се наслаждавате часове наред, без дори да се налага да откъсвате поглед от него. Но това, разбира се, не е всичко. Столът знае как да се погрижи за вас и за здравето ви. Именно поради тази причина той създава перфектното удобство на вашия гръб и всяка една част от тялото ви така, че да не чувствате напрегнатост, натоварване или друг вид неразположение и дискомфорт.

Това уникално произведение, наречено 7750/S COSMOS WOOD, може да се тапицира с вълна, естествена или изкуствена кожа. Цветът е изцяло по ваш избор. Той би могло да се съчетае с останалата част от обзавеждането или да заложите на нещо съвсем ново и различно, в състояние да пречупи обстановката.

Рамката на стола е изработена от букова дървесина в цвят орех. Това допълва високата класа на мениджърската мебел и подчертава съвършенството й. Максималното натоварване на конферентния стол 7750/S COSMOS WOOD е до 120 кг. Ние от Антарес България ви съветваме да се придържате към указанията, тъй като съществува опасност от това да навредите целостта на тази мебел. Получавате стола с гаранционен срок от 36 месеца – достатъчно дълъг период сами да се убедите в качеството му.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 102 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 54-62 см Тегло: 16 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 50 см Обем: 0.520 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 45 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори