Inside

Конферентен стол 7750/S COSMOS

Базова Цена: 1159.00 лв. с ДДС

  • конферентен стол с S-образна рамка и подлакътници,изработени от хромирана стомана
  • тапициран с вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​7750 COSMOS е конферентен стол с S – образна рамка и подлакътници. Това иновативно решение е перфектната възможност да нанесете завършващите щрихи в обзавеждането на офиса си и да подчертаете изящния стил и вкус, които се забелязват с просто око. Искате ли да предложите удобство и комфорт на всеки един, докоснал се до тези мебели. Ние ви предлагаме едно разумно и практично решение.

7750 COSMOS – погрижете се за вашето здраве

Столът е тапицира с вълна, естествена кожа или изкуствена кожа. Потребителите сами посочват материала, в който желаят да им бъде обгърнато това произведение на изкуството. Естествената кожа е изключително здрава и издръжлива. Това се е доказало нееднократно и много от вас биха могли да го потвърдят. Еко кожата, която ние използваме също е увенчана с възможността да предоставя на клиентите дълъг експлоатационен живот. Изберете онзи материал, който всячески пасва на вкусовете и предпочитанията ви.

Максималното натоварване на мебелите е до120 кг. Те са уникалната възможност да превърнете конферентната зала във вашата фирма, офиса или друг вид помещение, в едно истински удобно и комфортно място. Нито един от вас никога повече не ще се оплаче от схващания в мускулите, болки в гърба, прешлените или шията.

Искате гаранция за качествено, а евтините столове, които закупувате не могат да ви я предоставят? Ние от Антарес България сме в състояние да ви подарим 3 –годишен гаранционен срок, тъй като мебелите ни са етикирани с европейско качество. Доставката е за наша сметка, защото взаимоотношенията с потребителите ни е приоритет за нас и ние се стремим към това да ги превърнем в коректност и дълготрайност. Конферентният стол 7750 COSOS е вашето ново начало!


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 102 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 54-62 см Тегло: 16 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 50 см Обем: 0.520 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 45 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори