Inside

Конферентен стол 5550/S

Базова Цена: 0.00 лв. с ДДС

  • конферентен стол със средно висока облегалка
  • S-образна метална или дървена рамка
  • пластмасови или дървени подлакътнци 
  • цветове на дървото при вариант wood  - бук, орех, венге, череша, махагон
  • тапициран с дамаска, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Конферентният стол 5550/S е едно уникално и неповторимо бижу, което няма аналог. Ние от Антарес България умеем да създаваме истински шедьоври, грижещи се за здравето на нашите клиенти. В епицентъра на политиката ни заляга стремежът за удовлетворяване вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. За целия ни екип е важно да създаваме трайни и коректни взаимоотношения с потребителите. Конферентният стол със средно висока облегалка ще промени цялото ви ежедневие, като паралелно с това не бихте усетили разлика в банковата си сметка. Страхотен начин да превърнете работния ден в едно неописуемо изживяване, нали?

Конферентен стол 5550/S – какво превръща тази мебел в №1

Столът е перфектната възможност да превърнете деня си в едно приключение, благодарение на функционалността, с която ви дарява. Той е проектиран така, че да се грижи за удобството ви, като не създава ни най-малко предпоставка за умора, мускулни схващания, напрегнатост, отмалялост или друг вид дискомфорт или неразположение. S – образната метална или дървена рамка са предпоставка за стилния му дизайн, вписващ се перфектно във всяка една офис обстановка.

Подлакътниците са онази част, която в никакъв случай не бива да подминаваме. Грижейки се за ръцете ви, те създават чувство у вас за пълноценен релакс, на който да се наслаждавате часове наред. Те могат да бъдат пластмасови или дървени. Това го решавате самите вие. Ако изберете те да бъдат дървени, то за вас съществуват няколко варианта за цвят на дървото: бук, орех, венге, череша или махагон.

Максималното натоварване на конферентния стол 5550/S е до 120 кг. Той притежава европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 98 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 61 см Тегло: 15.1 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 44 см Обем: 0.26 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори