Inside

Конферентен стол 4250/S PAUL

Базова Цена: 430.00 лв. с ДДС

  • конферентен стол с S-образна черна рамка
  • тапициран с дамаска или еко кожа в цвят по избор
  • пластмасови тапицирани подлакътници
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Classic

​Конферентният стол 4250/S PAUL е онази мебел, която винаги сте мечтали да присъства във вашия офис. Столът е безкомпромисно съчетание между високо качество, динамика и функционалност. Имате възможността да промените завидно обстановката и визията във всяко едно помещение, закупувайки тази удобна мебел.

Конферентният стол е с S – образна черна рамка, която подчертава неговото изящество от всичките му страни. Той се предлага тапициран в дамаска или изкуствена кожа. Потребителите сами избират в какъв материал да изработят конферентното произведение на изкуството. За самата изработка са необходими 25 работни дни. В направата на този вид мебели участват единствено висок клас материали, чието качество се е доказало многократно. Ние от Антарес България успяваме да ви предложим единствено качествени мебели и то на разумни цени. Променете офиса си, подобрете здравето си, но не налагайте промени върху банковата си сметка.

Пластмасовите тапицирани подлакътници допълват удобството на ръцете, независимо от това, че прекарвате дълго време в седнало положение. Максималното натоварване на стола е до 120 кг. Ние ви съветваме да не го товарите с по-голяма тежест, тъй като по този начин рискувате да нарушите неговата цялост.

Гаранционният срок на стола е 36 месеца. Можете да се възползвате от него по всяко едно време, въпреки че ние се съмняваме, че ще се наложи. Конферентният стол 4250/S PAUL е вашият правилен избор за подмяна на старите мебели в офиса и грижа за постигане на пълноценно здраве.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 102 см Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 55-65 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 48 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 43 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори