Inside

Конферентен стол 2350 CLASS

Базова Цена: 445.00 лв. с ДДС

  • eргономичен конферентен стол схромирана рамка и подлакътници
  • седалка и облегалка от инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
    Временно спрян от продажба. В случай че проявявате интерес, моля изпратете запитване.
Packs

​Конферентният стол 2350 CLASS е изумително произведение, което ние от Антарес България сътворихме за вас. Бъдете в крак с модата и се доверете на иновативните технологии, успяващи да задоволят по всевъзможен начин очакванията, претенциите и предпочитанията ви. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да създаваме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите. Това е основаната причина в направата на мебелите да включваме единствено издръжливи материали, които не веднъж са оказали своето качество.

Конферентен стол 2350 CLASS – модерен дизайн и свръх удобство

Ергономичният конферентен стол успява да ви накара да се чувствате като у ома си, ори и след дълги часове в седнало положение на работното място. Всяка една част от тази мебел и изработена съобразно извивките на тялото ви. Информирани сме твърде добре за човешката анатомия и се стремим да прилагаме всичко научено от нас при изработката на столовете. За нас е от ключова важност, седейки тялото ви да почива и да релаксира оптимално.

Столът е прекрасната възможност да промените интериора на работното място или у дома, добавяйки нещо свежо, комфортно и грижещо се за здравето ви. Страхотно е, нали? Освен това не е необходимо да променяте банковата си сметка, за да се сдобиете с тази вещ. Ергономичният конферентен стол е с хромирана рамка, подчертаваща неговата класа и безспорно изтънчена визия. Подлакътниците също са хромирани и успяват да доставят на ръцете ви максимално удобство и комфорт.

Седалката и облегалката са едни от най-важните части при всяка една мебел, която се използва за седене. Ние ги изработваме от инжектирана полиуретанова пяна, доставяща нужното удобство, от което всеки един се нуждае. Столът би могло да се тапицира в два вида материали. Направете своя избор между изкуствена кожа или дамаска и ни посочете любим цвят. Бихте могли да го съобразите с останалата част от интериора в помещението. Конферентният стол 2350 CLASS е с максимално натоварване до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 92 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 46-54 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 44.5 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 46 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори