Inside
ПРОДУКТИ

Конферентен стол 1975/S MARILYN

Базова Цена: 358.00 лв. с ДДС

Конферентен стол 1975/S MARILYN

  • елегантен конферентен стол с хромирана S-образна стоманена рамка
  • модерен и изключително фукционален дизайн
  • специално разработена мрежа ERGO FLEX за максимална ергономичност и комфорт
  • тапицирана седалка в дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност

​Конферентният стол 1975/S MARILYN е разумен избор за всеки един, нуждаещ се от мебел, която да вмести в модерния си и стилен офис. Искате ли първото впечатление за вас винаги да бъде положително? Ние от Антарес България сме способни да допринесем за това. Изумително е колко високо е качеството на машите мебели. Те не само допълват свободното пространство в офиса ви, но и допринасят за грижа за здравето ви. Ако вие сами не се погрижите за себе си, то няма кой друг да го направи. Бъдете с няколко стъпала над останалите и превърнете офис средата си в място, на което да ви е повече от удобно да творите и да надграждате уменията си.

Конферентен стол 1975/S MARILYN –предимството да притежаваш тази мебел

Специално разработената мрежа ERGO FLEX се грижи за максимална ергономичност и комфорт. Притежавате реалната привилегия да игнорирате изцяло вероятността от появата на гръбначни изкривявания или друг вид неблагоразположения, които да ви притесняват месеци, а дори и години наред.

Седалката на стола може да се тапицира с различен вид материали. Към тях спадат: дамаска, вълна или изкуствена кожа. Качеството им безспорно е ненадминато и за това допринася 5 – годишния гаранционен срок. Нима съществува друга мебелна къща, която може да ви гарантира това?! Максималното натоварване на конферентния стол 1975/S MARILYN е 120 кг. Не рискувайте да натоварвате вашата мебел с по-голяма тежест, тъй като рискувате да нарушите функционалността му. При покупката конферентен стол 1975/S MARILYN получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 99 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 52 см Тегло: 8.42 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 45 см Обем: 0.525 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: 45 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори