Inside

Конферентен стол 1920 ALEX C

Базова Цена: 330.00 лв. с ДДС

  • модерен конферентен стол с конструкция от хромирана стомана
  • тапицирани седалка и облегалка в дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност

 

Studio plus

​Модерният конферентен стол 1920 ALEX C е едно неустоимо предложение, което ние от Антарес България отправяме специално за всички вас. Ако се нуждаете от висококачествен стол с безкомпромисна визия, то ние сме в състояние да ви помогнем. Нашето предложение се изработва с конструкция от хромирана стомана, което допълнително допринася за неговата здравина и издръжливост.

Конферентен стол 1920 ALEX C – основни характеристики и функционалност

Модерната мебел е с тапицирана седалка и облегалка, което допълнително допринася за удобството и комфорта, от които се нуждаят нашите потребители. Преди да стартираме процеса на производство на определен модел стол, то ние проучваме внимателно какви са основните нужди и потребности на хората, изчакващи да го приложат в употреба.

Седалката и облегалката са едни от основните елементи при изграждането на всеки един конферентен стол. Тяхната функция е да не предизвикват мускулни схващания, напрегнатост или друг вид неразположение. Ако седейки на стол се чувствате като у дома си, то не чакайте, а заплатете неговата стойност и го превърнете в част от интериорното обзавеждане на всяко едно помещение. Такива са и нашите столове – съчетание между комфорт, удобство и здравина.

По желание седалката и облегалката могат да се тапицират с дамаска, вълна или еко кожа. Цветът е изцяло по ваш избор, съобразно вкусовете и предпочитанията ви. Максималното натоварване на тази мебел е 120 кг. Не прекалявайте с тежестта, понеже съществува опасност от това да навредите на стола. С покупката на конферентния стол 1920 ALEX C получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 103 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 45 см Тегло: 8.52 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 47.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори