Inside
ПРОДУКТИ

Конферентен стол 1875/S MOTION

Базова Цена: 435.00 лв. с ДДС

Конферентен стол 1875/S MOTION

  • модерен конферентен стол с хромирана S-образна рамка
  • изработен от инжектирана полиуретанова пяна висок клас H4050
  • ергономична облегалка с лумбална опора
  • подлакътници с мека повърхност
  • тапициран с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

​Преобразете изцяло конферентната зала във вашата фирма с помощта на модерните конферентни столове с хромирана S-образна рамка. Те са перфектната възможност за вас да създадете добро първо впечатление у всеки един още щом прекрачи прага на помещението. И това не е всичко! Дизайнът е това, което създава първото впечатление или казано по друг начин "опаковката". Ние от Антарес България имаме далеч по-различни приоритети от това да ви накараме да извършите покупка от нашия богат асортимент и да не ви запазим като клиенти за в бъдеще.

Какво кара хората да не спират да купуват от определена търговска фирма? Знаете ли правилния отговор? Качеството, съчетано със стойността на предлагания асортимент. Всеки един, нуждаещ се от удобна и стилна мебел, предназначена за коректния му и лоялен служител, би заложил на покупката на такъв конферентен стол, който да гарантира максимално удобство. Класът материали, участващи в направата на избраното от вас офис решение е една от основните причини да го превърнете автоматично в своя вещ. Това, което ни отличава от останалите търговски фирми, е фактът, че ние ви осигуряваме 60 месеца гаранционен срок, от който да се възползвате. Никоя друга фирма не е в състояние а ви гарантира това, тъй като е наясно с издръжливостта на материалите, участващи в производството на конферентни столове и всякакви други офис мебели.

Модерният конферентен стол с хромирана S-образна рамка е изработен от инжектирана полиуретанова пяна висок клас H4050. Той разполага с ергономична облегалка с лумбална опора и подлакътници с мека повърхност. Може да бъде тапициран с дамаска, вълна или изкуствена кожа. Цветът го избирате самите вие, водени от собствените си вкусове и предпочитания. Максималното натоварване на тази мебел е добре да не надвишава 120 кг.

За да се насладите отблизо на цялото това съчетание от функционалност, динамичност и комфорт, както и да го предоставите на посетителите в офиса си, то ние ще ви лишим от 25 –дневен срок, в който да изработим модерният конферентен стол 1875 MOTION/S специално за вас.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 95 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 62 см Тегло: 12.4 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 48.5 см Обем: 0.5 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 46 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори