Inside

Конферентен стол 1850/S OMNIA

Базова Цена: 424.00 лв. с ДДС

  • модерен конферентен стол с хромирана S-образна рамка
  • изработен от инжектирана полиуретанова пяна
  • мрежеста облегалка с лумбална опора
  • подлакътници с мека повърхност
  • тапициран с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Конферентният стол 1850/S OMNIA е перфектното решение за вашата офис обстановка. Имате нужда от качествен, удобна и красиво изглеждаща мебел? Не се бавете да се възползвате от изумителните продукти, които ние от Антарес България произвеждаме за всеки един от вас. Всеки един стол, достигащ до потребителите, се характеризира с множество функции, предоставящи ви несравними комфорт и удобство. Всяка една от тях се грижи за отделните части от тялото, като, паралелно с това, съумява да игнорира и елиминира появата на гръбначни проблеми.

Модерният конферентен стол с S – образна рамка се изработва от инжектирана полиуретанова пяна. Както на някой от вас им е известно, това е един от най-предпочитаните материали при производството на мебели за офиса. Облегалката се произвежда от мрежест материал. Изключително добър избор за горещите летни месеци от годината. Лумбалната опора повишава удобството на гърба и чрез нея биха могли да се превъзмогнат множество здравословни неволи, на които едва ли искате да се натъкнете.

Подлакътниците, които могат да се регулират на ширина, височина и дълбочина са едно от предимствата, на които да се натъкнете, закупувайки си перфектното произведение на изкуството, наречено още конферентен стол. Столът би могъл да се тапицира в няколко основни материала, спрямо капризните вкусове и предпочитания. Ние ви предлагаме да избирате сред дамаска, вълна или изкуствена кожа. Цветовете са продукт на въображението ви. Максималното натоварване на тази мебел е препоръчително да не надвишава 120 кг. В противен случай, рискувате да нарушите нормалното функциониране на офис стола. След като направите своят поръчка, можете да го очаквате след 25 работни дни да се превърне във ваша собственост. Разполагате с 5 години гаранция, от която да се възползвате във всеки един момент. Ние от Антарес България ви предоставяме реалната привилегия да си закупите висок клас конферентен стол 1850/S OMNIA без да се налага да променяте банковата си сметка.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 109 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 49-6 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 45 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 46 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори