Inside

Конферентен стол 1810/S LEI

Базова Цена: 589.00 лв. с ДДС

  • конферентен стол с хромирана S-образна стоманена рамка
  • седалка и облегалка от инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • подлакътници с мека повърхност
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Studio plus

​Конферентният стол с хромирана S – образна стоманена рамка е перфектното решение за всеки един всеотдаен служител, стремящ се към това да твори и да бъде максимално продуктивен. Изключително удобен и комфортен той ще ви накара да не чувствате напрегнатост и схващане на мускулите след дълги часове, прекарани в него.

Какви са характеристиките на това произведение на изкуството – 1810/S LEI?

Конферентният стол би могъл да се тапицира в няколко вида материал, спрямо желанията и предпочитанията на клиентите. Естествената кожа винаги е била най-доброто и предпочитано решение. Нейният експлоатационен период несъмнено е най-дълъг. Това, разбира се, съвсем не значи, че еко кожата е за подценяване. Полагайки правилните грижи за нея, то бихте могли да се наслаждавате на вашето офис решение дълги години. Изберете онзи материал, който всячески отговаря на вкусовете и предпочитанията ви.

Ние от Антарес България сме селектирали този модел конферентен стол, с цел да нанесе завършващите щрихи на интериора в офиса ви по модерен и претенциозен начин. Подлакътниците се изработват с мека повърхност, която несъмнено ще осигури удобство за вашите ръце. Максималното натоварване на конферентната мебел е 120 килограма.

Изберете стол, който се вписва перфектно в офиса ви и минути след като сте го изпробвали сте убедени, че цялото ви тяло му изказва благодарности. Позволете работният ви ден да не завършва с напрегнатост и болки в гърба, прешлените, шията и главата. Покачете своята продуктивност и тази на колегите си в офиса. Ние ви даваме 60 месеца гаранция за качество, което е на европейско ниво. Ние се грижим за вашето здраве, така както никой друг не би го направил.

Инвестицията ви в конферентен стол 1810/S LEI е инвестиция във вашето здраве.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 104.5 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 49.5-64 см Тегло: 16.4 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 44-53 см Обем: 0.52 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори