Inside

Конферентен стол 1580/S GALA

Базова Цена: 375.00 лв. с ДДС

  • модерен конферентен стол с хромирана S-образна стоманена рамка
  • седалка и облегалка от тапицирана инжектирана полиуретанова пяна
  • подлакътници с мека повърхност
  • тапициран с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг 
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Studio plus

​Навярно и преди сте чували, че столът е втората по-важност мебел след матрака. Той е онази част от обзавеждането било то у дома или в офиса, която се грижи за правилната поза на седене. Ако възпитавате правилно тялото си, то след време не ще се натъкнете на гръбначни изкривявания, непрестанни болки и перманентни схващания. Това, разбира се, е пряко свързано с качеството на мебелите, които използваме ежедневно и часовете, прекарани седящи върху тях. Модерният конферентен стол с хромирана S – образна стоманена рамка е уникална възможност за всеки един от вас да почертае стила в офиса по ненадминат до сега начин.

Конферентен стол 1580/S GALA – ненадминато усещане, удобство и комфорт

Облегалката и седалката са едни от най-важните части при изграждането на всяка висококачествена мебел. Затова всеки един от вас ще се докосне до удобството и комфорта още щом ги изпробва. Мрежестата облегалка позволява на тялото ви да заеме правилна поза, като по този начин се избягват бъдещи гръбначни изкривявания или друг вид травми и наранявания. Мрежата е изключително подходящ материал и за горещите летни месеци от годината. За направата на седалката се използва инжектирана полиуретанова пяна.

Подлакътниците, върху които да поставяте ръцете си по всяко едно време, са с мека повърхност за максимално удобство и комфорт. Столът може да се тапицира с дамаска, вълна или изкуствена кожа. Вие сами избирате цвета, който да пасва перфектно с останалата част от интериорното обзавеждане на офиса. Максималното натоварване на тази мебел е до 120 кг.

Ние ви даваме европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност. Получавате 5 години гаранция на закупения от Антарес България конферентен стол 1580/S GALA.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 96 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 51-60.6 см Тегло: 12.6 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 45 см Обем: 0.328 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори