Посетителски стол Antares BLUES VISITOR

БЦД 433.00лв


Посетителски стол Antares BLUES VISITOR

БЦД 433.00лв

Цените са С ДДС

Изчерпан

Код - antares-1056


Изпрати запитване
  • конферентен стол в ретро стил
  • стилна хромирана основа на четири крака
  • тапицирани седалка и облегалка  с дамаска IRIS IR606/IR504 двуцветен
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

Оценка : 5.00 - 1 гласа

Ние от Антарес имаме удоволствието да ви представим един свръх модерен и функционален стол, който се отличава с безупречно качество, ненадминат стил и възможност да се комбинира с всякакви мебели, независимо от техния цвят или материала, от който биват произведени. BLUES VISITOR е решение за всеки разумен гражданин, стремящ се към това да превърне едно безлично помещение в запомнящо се, като в същото време осигурява пълноценен комфорт на хората, седящи върху тази мебел.

Какво трябва да знаем за BLUES VISITOR?

Няколко са основните неща, които би било добре да знаете, преди да преминете към покупката на тази мебел. Първото и най-важно нещо е да бъдете наясно за какъв тип помещения най-вече е предназначена. За да бъдем максимално коректни с потребителите, на които рядко им се налага да закупуват мебели за обзавеждане, то ние съвсем откровено ще споделим, че днешното предложение успява да се впише еднакво добре както при обзавеждането на ресторанти, кафенета, винени барове, така и при хотели и още редица други помещения.

На пръв погледът столът няма да ви изненада кой знае колко със самия си дизайн. Той е достатъчно изчистен, но в същото време прозира една загадъчност, която няма как да остане незабелязана. Хромираната основа на четири крака изпъква по необикновен начин и превръща семплата мебел в изключително желана.

При покупката му получавате гаранция от цели 36 месеца и можете да се възползвате от нея по всяко време, в случай че настъпят неочаквани повреди. Ние ви осигуряваме безупречно качество и ненадминат стил, които със сигурност ще ги откриете в BLUES VISITOR!

Antares
Обща височина 84 см
Обща ширина 45-51 см
Височина на седалката 47 см
Дълбочина на седалката 38 см
Облегалка за глава Не
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Кашон
Гаранция 36 месеца
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива