Inside

Мениджърски стол 8850 KASE MESH LOW BACK

Базова Цена: 783.00 лв. с ДДС

  • стилен мениджърски стол с ниска облегалка
  • конструкция от хромирана стомана
  • кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
  • мрежести седалка и облегалка в черен или бял цвят
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според
  • тежестта на потребителя
  • опция за MULTIBLOCK механизъм
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Мениджърският стол 8850 KASE MESH LOW BACK се предлага в два варианта: висока или ниска облегалка. С годините стигнахме до заключение, че половината от нашите клиенти го предпочитат по единия начин, а останалата половина по другия. Какъвто и модел да изберете, то ние ви гарантираме, че сте взели правилното решение, тъй като целта на този стол е да достави оптимално удобство и комфорт на притежателя си, докато протича дългия работен ден.

Огромен процент от хората, извършващи поръчка на мениджърската мебел, съобразяват решението си със собственото си телосложение и с начина, по който се чувстват самите те, докато седят в стола. Облегалката е една от най-важните части на всеки един стол. До известна степен тя е предпоставка за правилно заемане на поза на седене, без да се появяват гръбначни изкривявания или друг вид дискомфорт и неразположение.

Конструкцията се изработва от хромирана стомана и по този начин се гарантира здравината и издръжливостта на мениджърския стол. Кръстачката и подлакътниците изпъкват с полиран алуминий, който няма как да остане незабелязан. Това е висококачествен материал, имащ за цел да впечатли ори най-изявените естети сред вас.

TILT механизмът, който е с релакс функция за люлеене и застопоряване в изправена позиция, се оказва едно от предимствата, заради които си заслужава да притежавате тази иновативна и висококачествена мебел. А какво ще кажете за опцията за MULTIBLOCK механизъм? Страхотно е, нали? Имате възможността да превърнете работния процес в истинско изживяване и да се чувствате като у дома си, дори и след дълъг работен ден.

Седалката и облегалката са изработени от мрежеста материя, оказваща се изключително подходяща за летните месеци. Тя би могло да е в черен или бял цвят. Изберете сами, спрямо личните си вкус и предпочитания. Максималното натоварване на мениджърския стол 8850 KASE MESH LOW BACK е до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Механизъм:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 90-98 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 56 см Тегло: 11.9 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 57 см Обем: 0.317 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 43-51 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори